Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující: Místo silikonu měla v prsou skoro dvě kila kokainu!

Autor: dce - 
18. srpna 2014
23:05

Překupníci drog hledají stále nové a jistější způsoby převážení drog do zahraničí. A když to nejde o po zemi, je na řadě pořádný plán, který projde i leteckou kontrolou. Tentokrát to ovšem bogotským drogovým bossům nevyšlo – prsní implantáty, které ženě naplnili kokainem, se do cíle nedostaly.

Španělskou letištní kontrolou prochází nervózní žena, která přijela z Bogoty. Policisté ji odvádí stranou a podrobují ji osobní prohlídce. V jejích zavazadlech nic nenajdou, ale přesto se rozhodnou pro prohlídku celého těla. Podle zákona ji provede policistka, která si také všimne jistých nepravidelností a deformací ve tvaru její prsou. V tu chvíli se už tolik nervózní žena přizná, že v prsou pašuje 1,7 kg kokainu v hodnotě převyšující dva miliony korun!

Žena byla okamžitě převezena do nemocnice, kde jí „implantáty“ byly vyjmuty. Kdyby se objevila byť sebemenší trhlinka, žena by jistě zemřela. Ukrývání drog v těle tzv. drogových kurýrů ale není nic nového. Oblíbené byly i balíčky drog vyrobené z několika kondomů, které pašeráci polykali nebo zaváděli do těla rektálním otvorem. Mnoho podobných případů ovšem skončilo tragicky.

Drogové prsní implantáty jsou v současné době velmi populární – koncem roku 2012 byla zadržena jiná žena z Panamy, která v prsou pašovala 1,4 kg drog. Rok předtím měla jedna žena kokain i v implantátech v pozadí! Ženě z Bogoty teď hrozí několikaleté vězení, často mohou ovšem podobní kurýři být obětí vydírání ze strany drogových kartelů.

klonklon ( 18. srpna 2014 23:11 )

A to ještě těmto špínám gaunerská EU otevře dveře v podobě bezvízového styku prosím!!Neskutečný!

Zobrazit celou diskusi