Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zachránci rozmlátili kladivem okénko rozžhaveného auta, ve kterém byly uvězněné děti!

Děti se podařilo z auta zachránit bez úhony.
Děti se podařilo z auta zachránit bez úhony.  (Autor: Reprofoto TV KHOU11)
Autor: shp - 
17. července 2014
06:57

Děsivé horko a dvojice malých dětí uvězněných v rozžhaveném autě. Tak vypadalo drama v texaském městě Katy. Děti naštěstí zachránili nakupující, kteří rozbili okénko vozu.

Matka přijela ve voze na benzinku, kde šla s dětmi nakoupit. Poté se vrátila do vozu, děti nasedly dovnitř a ona je zabouchla. Poté si ale s hrůzou uvědomila, že v autě zapomněla klíčky.

Zděšená matka odběhla pro pomoc a děti se začaly v rozžhaveném autě dusit. V době, kdy jejich matka sháněla pomoc, si jich naštěstí všimli kolemjdoucí, kteří neváhali ani chvilku, vzali kladivo a okénko u auta rozbili, aby mohly být děti z horka v autě vysvobozeny.

V zahraničních médiích se nejprve objevily zprávy, že matka děti ve voze zamknula a šla nakupovat. Ty se ukázaly jako nepravdivé. Záběry z průmyslové kamery uvnitř benzinky dokazují, že děti vzala na nákupy s sebou.

bizon_pepa ( 17. července 2014 13:48 )

Já jen, že není tak jednoduchý rozbít okno u auta. A bez chodného nástroje, takřka nemožné. Proto mě to zajímalo.

bizon_pepa ( 17. července 2014 10:45 )

Jaký máš auto?

popocatepetl ( 17. července 2014 08:35 )

častá situace s americkými auty, která se sama zamykají, a nejen s americkými. Jenže se to stává spíš se psy, anebo s prázdnými auty. Divné je, že děti nedokázaly zevnitř otevřít.

Zobrazit celou diskusi