Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gangsterova milenka u soudu: Udělalo se mi z toho špatně...

Autor: rvs - 
27. června 2014
13:04

Slušný, férový, skromný. Tak u soudu popsala údajného šéfa »Švábova gangu« jeho přítelkyně Štěpánka B. Michala Švába (46) zná od šesti let. Muž je nyní obžalovaný z účasti na únosech a vraždách českých podnikatelů.

Švábova přítelkyně věří v jeho nevinu. „Protože ho znám, nevěřím, že to udělal. Vraždy k němu vůbec nesedí. Únosy sám přiznává, tak se asi něco takového stalo,“ řekla Štěpánka B. před soudem.

O Švábově údajné účasti na vraždách se Štěpánka dozvěděla až při domovní prohlídce. „Když jsem si přečetla, z čeho je obžalovaný, udělalo se mi špatně a málem jsem zkolabovala,“ popsala sympatická rusovláska. Po celou dobu její výpovědi seděl Michael Šváb na lavici obžalovaných se svěšenou hlavou...

O »kšeftech« svého přítele nic netušila. „Jsme spolu od roku 2011, asi půl roku jsme spolu bydleli, pak jsme se domluvili, že raději budeme bydlet každý sám, Michal je spíš samotář,“ uvedla. Se Švábem prý lyžovali, jezdili na kole a na výlety. „Hodně mi pomohl, vrátil mě znovu do života. Co řekl, vždycky splnil, není to podrazák a já mu věřím,“ dodala.

Video Švábova přítelkyně promluvila: Michal je nevinný! - Martin Sekanina, Richard Veselý
Video se připravuje ...

dyskrymynaclja ( 27. června 2014 21:30 )

cikora aby dokázal lásku ke své Erži,tak ji musí pořádně zřezat a pak poj.ebat.Jinak to není milující manžel,druh.

buban ( 27. června 2014 18:30 )

Váš slovník je vskutku velmi chudobný-na jakékoliv diskuzi. A za toto vás LŠ platí?

pelagie ( 27. června 2014 17:43 )

No jo , všichni známí a příbuzní obviněných kriplů věří v jejich nevinu, tak jak se může objevit u soudu ???

abcd.adcb ( 27. června 2014 17:07 )

Drž hubu!

popocatepetl ( 27. června 2014 15:34 )

A co sestřička s oficiálním trvalým bydlištěm na stejné adrese? Pravda, na poslední rok se i s dětmi raději přestěhovala na jiný kontinent, takže jednak nemůže svědčit, ale možná se opravdu chce od povedeného bráchy dokonale distancovat.

Zobrazit celou diskusi