Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Noční střelba v centru Prešova: VRAŽDA ZE ŽÁRLIVOSTI

Zavražděný pár seděl v červeném seatu v centru Prešova.
Zavražděný pár seděl v červeném seatu v centru Prešova.  (Autor: Nový Čas)
Autor: vk - 
26. května 2014
06:50

Neshody s expřítelkyní vyřešil jednou provždy! V sobotu Drahomír R. (†26) zastřelil Richarda G. (†27) a Václavu Ch. (†20). Pak obrátil zbraň proti sobě a stiskl spoušť.

Ke střelbě došlo v sobotu okolo půl desáté večer na Františkánském náměstí v Prešově. Podle dostupných informací tam Drahomír zamířil k zaparkovanému vozu, v němž seděla jeho bývalá přítelkyně se svým současným přítelem, a legálně drženou zbraní Taurus Brasil kalibru 9 mm zahájil palbu. Jeho prvním cílem se stal Richard z obce Vitaz, poté zamířil na Václavu z Prešova. Když skončil, postřelil i sebe.

Rodina v šoku

Těžce zraněného střelce převezli záchranáři do prešovské nemocnice, kde svým zraněním podlehl. Podle dostupných informací měla trojice mezi sebou partnerské neshody. Drahomír a Václava se rozešli zhruba před měsícem, proto policie předpokládá, že motivem vraždy mohla být žárlivost.

Je to hrozné, takový mladý člověk… Nebohý Richard byl inženýr, jeho rodina je v šoku. Kvůli žárlivosti na mladou ženu zastřelit dva lidi a sebe? Kde ten Prešovan nechal rozum?" citoval slovenský deník Nový Čas souseda zastřeleného muže.

andrea666 ( 26. května 2014 08:30 )

ač inžeňér, tak premýšlal kok@tom

Zobrazit celou diskusi