Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman zahradničil s princeznou: Házel v Rumunsku lopatou!

Autor: Vera Renovica - 
22. května 2014
05:55

Objímání stromů na Vysočině mu jde, ještě raději je však sází! Prezident Miloš Zeman (69) včera na zahradě paláce rumunské královské rodiny odhodil hůlku a popadl lopatu. Z jeho mužné síly byla paf i princezna Markéta (65)!

Do předem vyhloubené jámy včera spustil Zeman dřín květnatý, který ponese jeho jméno. „A nyní ta nejkomplikovanější část,“ řekl a svižně se jal lopatou zasypávat jámu zeminou. „Děláte to moc dobře,“ chválila jej princezna. „Budu rád, když se ke mně připojíte,“ odpověděl laškovně Zeman. Ta to sice na chvíli zkusila, ale lopatu mu s povzdechem předala zpátky. „Jste mnohem silnější, než já,“ řekla mu obdivně.

Video Cože? Miloš Zeman prý jedl v Rumunsku myši! - Vera Renovica, David Vaníček
Video se připravuje ...

Proč je bez Ivany

Princeznu Markétu doprovázel manžel Radu (53). Zeman na svoji cestu do Rumunska a Moldavska (do kterého letí dnes) vyrazil sice s doprovodem Blesku, nicméně bez manželky Ivany (49). Mezi královským párem tak na fotografiích vypadal tak trochu opuštěně. „Moje žena teď otvírá jakousi výstavu na Pražském hradě a to je hlavní důvod, proč mne nedoprovází,“ vysvětlil Blesku, proč je sólo.

Miliardy s korunkou

Rumunský královský rod byl zbaven trůnu v roce 1947, po druhé světové válce a ovládnutí státu komunisty. Král s rodinou tehdy musel odejít do vyhnanství, ale v 90. letech se vrátil. Rodina se mezi obyvateli těší velké popularitě, ale nemá reálnou moc.

V současnosti je hlavou rodiny Michal I. (93) Rumunský, jenž je nositelem královského titulu Královská Výsost. Korunní princeznou je Markéta (65). Královská rodina svým majetkem odhadovaným na několik miliard korun podporuje charitu, například formou grantů pro chudé nadané studenty. Má k dispozici tři sídla: Palác Elisabeta v Bukurešti, hradní komplex v Sinaii a hrad Savarsin.

ikolop ( 22. května 2014 18:09 )

Zeman má skvělý anglický humor. Je to chytrý, skromný člověk, netuneluje. Snaží se nám, dolním 10 miliónům, pomoct. Jen lidé jsou zmanipulováni mediálními masážemi. Média vlastní pravičáci většinou z Německa a Rakouska, kde má kníže Karel z TOP kamarády na vysokých postech. Lidi, začněte přemýšlet nad každým slovem Zemana a srovnejte je se lží a mystifikacemi a tvrdými zákony, které schválila ODS a TOP ! Tj. Klaus, Langer, Topolánek, Bém, Nečas, Kalousek i kníže Karel zvedl ruku nad zákonem pro restituce církvím a zvýšení daní nám, chudším. Pravičáci z ODS Souhlasili s Klausovou amnestií, aby údajně Klause nezavřeli za jeho údajné vytunelování státu.

sores ( 22. května 2014 11:07 )

Ježíííš ten Zeman je už trapný s tou holí. Ten už jí prostě neodloží, je to jediný státník na světě který ze sebe dělá mrzáka a ostudu národu. Dávno už tu hůl nepotřebuje, ale má jí kvůli chlastu kdyby to opět přehnal. Je mazaný. Manželka by si měla narazit schopnějšího a ne takového invalidu.

dzery ( 22. května 2014 08:10 )

Soudruh s lopatou

kajina ( 22. května 2014 07:59 )

kajina ( 22. května 2014 07:58 )

Holt, jaký prezident, takový krám Putin jede do Číny s 1,5 miliardou lidí dělat obchody a Zeman do Rumunska sázet stromky s cikánskou princeznou ... zřejmě kvůli němu přijela ze Švýcarska Nepochybně Zemanovi vlezl cukr na mozek, jinak si jeho chování v poslední době neumím představit. Měl by se léčit.

Zobrazit celou diskusi