Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lidské hyeny: Řidiče autobusu, který se obětoval pro záchranu jiných, po smrti okradli!

Autor: pom - 
21. května 2014
06:30

Naprosté svinstvo, slušněji se tento čin nazvat nedá! Řidič autobusu Jaroslav Masarik (†51) v neděli zahynul po srážce s kamionem, a zatímco se hasiči a záchranáři starali o zraněné, někdo mu ukradl veškerou tržbu i s jeho vlastními penězi!

To, co se stalo v neděli ve slovenské obci Hrašné, je bezesporu projevem neuvěřitelného lidského hyenismu. Při tragické nehodě autobusu a kamionu tam zahynul jednapadesátiletý Jaroslav Masarik. Svým manévrem těsně před srážkou zřejmě zachránil životy pasažérů, které v autobuse vezl.

Jenže zatímco se záchranáři a hasiči věnovali zraněným, někdo mezitím ukradl mrtvému hrdinovi veškerou tržbu, a dokonce i peníze, které mu patřily! „Jeden ze šoků, který jsme zažili po příjezdu na místo, bylo, že nás policisté upozornili, že v autobuse nejsou všechny peníze,“ popsala Novému času mluvčí SAD Ivana Strelcová.

Jaroslav Masarik si řízením autobusu plnil svůj životní sen, pro nějž nakonec také zemřel. Zůstala po něm třináctiletá dcera Simona, kterou měl po rozvodu ve své péči.

koko61 ( 23. května 2014 16:07 )

Ty táhni na slovač, ty slovenská zrůdo, Tebe se někdo prosil, aby si odpovídal na moji diskusi????Čti pod článkem, jak se bavím, proč bych si měla dávat t na konci, chytráku

w.mojko ( 23. května 2014 15:26 )

tebe chýba už len jedno T na konci a máš na seba meno ako ušité.Lebo presne to si

desire55 ( 22. května 2014 23:27 )

Máš pravdu. Všade sa nájdu ľudské hyeny. Či tu, v Amerike... Ľudia sú rôzni. Do všetkého montovať neznášanlivosť k celému národu je prízemné.

desire55 ( 22. května 2014 23:21 )

koko61 ( 22. května 2014 11:29 )

nechápu proč bych si měla dávat do nicku na konci T??? Věnuj se raději tématu, nebuď vulgární a nikdo se Tě neprosí, aby si reagoval na moje diskuse, když se neumíš chovat

Zobrazit celou diskusi