Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

První party Ivana Jonáka na svobodě: Na tahu noční Prahou!

Autor: simao - 
29. dubna 2014
15:06

Ivan Jonák (58) opustil po 18 letech vězení. Z někdejšího vlasatého krále Prahy a Discolandu Sylvia je postarší, šedivý muž. Nikoli ale zlomený. Chuť slavit rozhodně měl. Jonák proto vyrazil v pondělí večer na tah noční Prahou. A takhle zapíjel svobodu!

Starý šedý unavený muž napadající na jednu nohu. Tak působil Ivan Jonák, někdejší kápo pražského podsvětí, když po 18 letech opouštěl v pondělí v 16:10 brány vězení na Pankráci. Přivítal se s dcerou Sylvií, která stála za tátou celou dobu. A jeho první kroky vedly na hrob manželky Ludviky, jejíž vraždu si měl objednat.

Propuštěný Jonák však na svobodě postupně pookřál - zavítal i do kdysi legendárního podniku Discoland Sylvie, kde si podávaly ruce největší hvězdy českého showbyznysu. A protože bylo svobodu třeba také pořádně zapít, vyrazil večer, když rozruch kolem něj přece jen trochu utichl, podívat se, co se změnilo v pražských barech.

Na Jonáka čekali jeho známí, k večírku se připojil i populární pražský DJ Uwa. A Jonák rozdával úsměvy na všechny strany - užíval si společnost i pití, o kterém si mohl dlouhou dobu nechat jen zdát. Whiskey, značkové šampaňské, tisíce jen létaly...

V 90. letech přitom Jonák proslul různými divokými kousky, třeba tím, jak se Prahou proháněl v otevřeném cadillaku s nahotinkami. Jeho život popisuje i kniha Blesku "Mafián bez mafie", exkluzivní svědectví o Jonákově životě. Když ji Jonák včera na své party dostal, pobavilo ho to.

Během pražské "Tour de bar" pak Jonákovi a jeho suitě vyhládlo. A tak se v centru Prahy zastavili i u okénka rychlého občerstvení. I tyhle drobné věci jsou rázem pro Jonáka nové. Že si svou "uvítací" party užíval se vším všudy, pak dokládají i další fotografie. A že bylo pořádně živo. Během večera nebyla nouze ani o nahé slečny!

Exkluzivní foto z Jonákovy pořádně divoké party již dnes večer na Blesk.cz! Propuštěný vězeň dostal i striptýz!

Video  Jonák: "Výstřední debil? Dělal jsem to kvůli výplatám!"  - Petr Soukup, Pavel Schuster, David Vaníček
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

podlesni ( 2. května 2014 14:26 )

Přeji mu to, jen ať si užije, dohnat se to však již nedá..... Snad jen to zdraví trochu podpořit, zuby vyspravit a jak sám říká, očistit se od nařčení z toho odporného činu. Dcery má mladé, hezké, určitě mu udělají radost, za 10 000,- by mohl někde na okraji Prahy sehnat byt i bez matky, no však on si poradí. A podnikat by v něčem měl, má toho správnýho obchodního ducha, mě se sice nelíbilo, co kdysi dělal, ale to neznamená, že se podílel na smrti manželky a nedokázal dát jisté sortě lidí ten typ zábavy, co chtěli. To jistě uměl a v tom se lidé nezmění ani za 18 let, ale já nevím, jak to v té branži chodí...... Každopádně držím palce a ať se Vám i dcerám daří....

kodlofon ( 29. dubna 2014 16:21 )

Jonaka dneska a na pul roku dopredu drti v bulvaru Iveta Bartosova R.I.P

Zobrazit celou diskusi