Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Co se stane s Coca-Colou, když ji uvaříte? Podívejte se na video, které vám zvedne žaludek!

Co se stane s Coca-Colou po uvaření? Jen se podívejte sami.
Co se stane s Coca-Colou po uvaření? Jen se podívejte sami.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
5. března 2014
18:56

Je známa svým vysokým obsahem cukru, lidé ji už vinili ze způsobování osteoporózy i obezity, ale přesto ji pije téměř celý svět. Řeč je o Coca-Cole, kterou zvědavci podrobili dalšímu testu. Jeho výsledek vás zarazí!

Chutný kofeinový nápoj použili již jako čistič zaneřáděného WC, které bez zbytku špíny vyčistil. Teď byl ale proveden další test, jehož výsledek vás zarazí.

Coca-Colu nalili do hrnce a nechali vařit. Po chvíli se v tekutině začaly tvořit bubliny a po 25 minutách z ní zbylo něco, co zdánlivě vypadá jako nafta. Jen se podívejte sami. Ale jen na vlastní nebezpečí!

tgbb. ( 3. prosince 2014 01:32 )

Konkurence si zaplatila antireklamu.

mcfreddie777 ( 8. března 2014 23:23 )

autor článku je fakt blbý Jasné že sa pri varení odparí voda a ostane sirup, v ktorom je cukor, ktorý skaramelizuje a konzervanty. Sirup, nič viac. A keď autor myslel to čo myslel a nenapísal tak to mala byť ropa a nie nafta, z ktorej sa vyrábajú aj žuvačky a aj želé cukríky

cornela ( 8. března 2014 22:19 )

je to nezdravé to je fakt, ale nechápu co je zarážející na vaření coly. Je to normální proces jako, když se vaří sladká voda, tak se vypaří vznikne cukrový sirup a pak karamel, to je všechno, kdo někdy pracoval s cukrem, tak to zná

itartas ( 7. března 2014 19:24 )

Že Cola je zdraví nebezpečná se ví dávno už jenom kvůli jedovatému aspartamu. Ale protože lidi kašlou na své zdraví, tak vlastníci značky se topí léta ve zlatě. My to nepijeme!My pijeme pouze pivo a vodu.

e.44 ( 7. března 2014 13:16 )

Buď jsi šťastlivka s rychlým metabolizmem nebo si tou CocaColou zaplácáš žaludek tak že skoro nic jiného nejíš. Ale být na tvém místě, tak ve třiceti bych nejásala nad vlastním zdravím, jelikož tělo ti za to jak ho cpeš prázdnýma kaloriemi z cukru začne už dost brzo vystavovat účet.

Zobrazit celou diskusi