Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Závislost na Coca-Cole stála matku osmi dětí život!

Natasha byla na Coca-Cale závislá
Natasha byla na Coca-Cale závislá  (Autor: INT, Profimedia.cz)
Autor: INT, Monika Plachá, simao.k - 
20. dubna 2012
22:23

Vypěstovala si tak silnou závislost na Coca-Cole, že denně vypila kolem deseti litrů! Žena (†38) z Nového Zélandu však na to doplatila. Pitva u ní prokázala srdeční arytmii, v těle ji navíc našli obrovské množství kofeinu. Smutné na tom je však i to, že šlo o matku od 8 dětí.

Osmatřicetiletá matka osmi dětí Natasha Harrisová byla závislá. Nikoli na drogách, kouření, ale na konzumování Coca - Coly. A takhle její závislost jí přerostla přes hlavu.

Denně byla schopna vypít až deset litrů, a když jí limonáda došla, měla abstinenční příznaky. Podle lékařů také nadměrná konzumace a špatná výživa přispěla ke zhoršení jejího zdravotního stavu. Natasha trpěla nízkým obsahem draslíku v krvi, díky Cole však měla v těle obrovské množství kofeinu.

Její manžel Christopher Hodgkinson potvrdil, že jeho žena svou oblibu v černé limonádě opravdu přestala zvládat: "První, co ráno udělala, bylo, že si nalila sklenici koly. A poslední, co udělala před spaním, že si zase dala sklenici."

Natashina tchyně si nyní stěžuje, že na lahvi limonády není žádné varování. Proto společnost Coca - Cola vydala prohlášení: "Přílišná konzumace jakékoli potraviny či nápoje, včetně vody, doplněná nedostatečnou výživou a zanedbáním péče o zdraví, může mít dramatické následky." Jenže Natasche to už život nevrátí.

hugo_z_hor ( 6. března 2014 23:38 )

Je vidět, že jediné, co s manželem zvládali, byla produkce potomků. Na nic dalšího asi mozková kapacita nevystačila. Jenom mě překvapuje, jak ty děti uživili.

darina1 ( 21. dubna 2012 09:41 )

tak do te lahve spadl nějaký ne.. gr a už to nerozdýchala.

rescarot ( 21. dubna 2012 07:59 )

Je mi 49 let a za celý život jsem nedokázal vypít tolik toho odporně sladkého hnusu co ona za jediný den. Nevím co na tom odporně sladkém nápoji viděla, podle mě je to jen rozpuštěný cukr v tmavě hnědé vodě.

evicak ( 21. dubna 2012 00:31 )

 Zákon přírody, d*e*b*i*l*o*v*é se vyselektují sami.

matyldamatylda ( 21. dubna 2012 00:26 )

...kdyby to nebylo srdíčko, tak by to za chvíli bylo selhání ledvin.

Zobrazit celou diskusi