Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Příběh mafiánské Kateřiny: Letěla za Krejčířem světa lán, i když ji chtěl opustit!

Autor: Vera Renovica - 
2. března 2014
14:39

Vzdala se kariéry i domova a letěla za manželem, kamkoliv jeho přešlapy vedly. Až skončila sama v poutech. Tohle je životní příběh Kateřiny Krejčířové (39).

Narodila se jako Kateřina Janoszová a studovala hru na housle na ostravské Janáčkově konzervatoři. Profesoři jí věštili velkou kariéru, to už ji ale měl »v merku« rozvedený podnikatel Radovan Krejčíř (45).

Seznámili se na diskotéce.  „Řekl jsem kolegovi, aby přivedl tamtu dívku, co se prochází s kamarádkami, že s ní potřebuji nutně mluvit,“ popsal situaci sám Krejčíř. O rok později se vzali a roku 1993 se narodil syn Denis (21). Přišla šťastná léta: stavba proslulé vily v Černošicích za stamiliony korun, luxusní dovolené.

Konec idylky

Roku 2005 však na Krejčíře dopadla ruka zákona a přišel čas utíkat. Kateřina a syn ho následovali až na Seychely. Právě tam začalo manželství skřípat a o dva roky později Krejčíř sám přistál v Jihoafrické republice „Můj názor je, že Radek opustil Seychely, protože už měl toho rodinného života po krk,“ řekl tehdy jeho známý.

Pletky a odpuštění

Kateřina ale opět letěla za ním a roku 2009 se jim narodil druhý syn Damien (4). Zatím Krejčířův bodyguard »Vítek« promluvil o šéfových pletkách. „Tloustne, protože má dvě večeře. Jednu u milenky a jednu u manželky,“ vtipkoval. Krejčíř si trpělivosti ženy váží. „Nedovedu si představit jinou, která by se mnou vydržela to, co ona,“ řekl před lety.

Krejčířův bodyguard Vítek promluvil o praktikách svého spolupracovníka:

Video Krejčířova gorila: Krejčíř je tlustej, protože má dvě večeře. U milenky a u manželky. - FTV Prima
Video se připravuje ...

mopr6 ( 17. března 2014 14:17 )

Hrdost nehrdost, za takovými prachy třeba i na kraj světa paní Krejčířová. Je mi vás upřímně líto

xxxx678 ( 2. března 2014 18:10 )

Kdo ví....zda byla kdy šťastná

luder ( 2. března 2014 16:47 )

Jó peníze hold dělají divy!

beda888 ( 2. března 2014 16:39 )

Že je z Janoszové-Krejčířová, to bych pochopil, ale proč ze Zuzany - Kateřina? To nechápu. Asi se stydí za svojí rodinu.

jen123 ( 2. března 2014 16:02 )

To si ten zloděj zaplatil reklamu, že se o něm nebo jeho polovičce píše každý den.

Zobrazit celou diskusi