Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krejčíř i jeho manželka jsou v base: Co bude s dětmi?

Autor: oj - 
28. února 2014
09:03

Policie v JAR zatkla manželku Radovana Krejčíře Kateřinu u soudu. V poutech ji odvedla přímo ze soudní síně, kde se rozhoduje o propuštění českého uprchlíka na kauci. Detektivové jdou i po Krejčířově starším synovi Denisovi. Co bude se čtyřletým synem Damienem, ale není jasné. Podle Krejčíře na svobodě nezůstane nikdo, kdo by se o něj dokázal postarat.

Kateřina Krejčířová přišla k soudu se zdviženou hlavou. Na vysokých podpatcích, v černých těsných kalhotách působila sebejistě. Věřila, že ona je nedotknutelná. Nic nenaznačovalo tomu, že by měla nějaké problémy.  Doprovod ji tentokrát dělala pouze matka českého uprchlíka. 

Posadili se do první řady. Pak ale nastal šok. Přímo ze soudní síně ji vyvedla v poutech skupina detektivů doprovázená čtyřmi policisty ozbrojenými samopaly. Krejčířová se s nimi snažila ještě na chodbě vyjednávat. Nebylo jí to však nic platné. Detektivové ji naložili do auta a odvezli neznámo kam. Krejčíř u soudu uvedl, že má informace, že policie má spadeno i na jeho staršího syna Denise. "Moje matka nedávno prodělala infarkt, pokud zatknete Denise, nezůstane na svobodě nikdo, kdo by se dokázal postarat o mého čtyřletého syna Damiena," řekl podle jihoafrických médií soudci. "Od toho tu máme sociální péči," odpověděl mu.

Soud na johannesburském předměstí Palm Ridge má rozhodnout o Krejčířově třetí žádosti o propuštění z vazby na kauci. Zatčen byl loni v listopadu a s pěti údajnými komplici čelí obviněním z pokusu o vraždu a z únosu.

Krejčíř všechna obvinění popírá, žádost o puštění z vazby mu jihoafrické soudy už ale dvakrát zamítly.

Poslechněte si poslední rozhovor s Radovanem Krejčířem před zatčením:

Video Blesk u Krejčíře v JAR: Co řekl o rodině a strachu? - Eva Pospíšilová,Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

allblacks ( 1. března 2014 13:57 )

Mariamo, nediskutuj s nima, to je jako hra s gumovym hovnem. A co se tyce holek z byvaleho Ostbloku? Hlavne Rusky, jo, jo. Hele, kdyz naha *** najednou prijde k penezum, musi to dat hned najevo, to je preci stara pravda. Tady je Rusaku spousta a maji nosanky prevelice vysoko a chovaji se tu jako slechta. Ja osobne je nemuzu ani cejtit. A jak tak koukam, Rusko je v CZ zase v kursu. Nepochopitelne. Apropo, kde zijes v Nemecku? Zdravim ze Sarska, Saaarlouis.

ninunka ( 28. února 2014 18:25 )

vypadá to, že éra Krejčírovo mafiánského řádění po světě končí

tajna1509 ( 28. února 2014 14:02 )

karmavana ( 28. února 2014 13:04 )

Možná to ode mne byla klukovina. Mne pouze zarazilo, co všechno může zajímat jedince ve spojitosti s tímto mafiánským zločincem. Lide jsou různé.

tajna1509 ( 28. února 2014 13:04 )

Zobrazit celou diskusi