„Včera jsme si užívali tah Prahou a já jsem na sociální síť vyvěsil fotku z klubu, ve kterém jsme zrovna pařili. Hned na to jedné z mých spolupracovnic přišla sms, aby mě tam za každou cenu zdržela,“ řekl Blesk.cz zpěvák Issa. Sms přišla údajně od Nikolaje Tymchaka, se kterým zpěvák v minulosti spolupracoval a oba se nerozešli zrovna jako kamarádi.

Spolupracovnice začala u Nikolaje zjišťovat, proč má Issu zdržet v klubu. “Prý tam na mě už jel s partou ukrajinsky hovořících mužů, s velmi špatnou pověstí a nechal se slyšet, že špatně dopadnu, pověděl Blesk.cz evidentně otřesený Issa.

Došlo i na výhrůžky rodině. “Prý jsem ostuda mojí rodiny a začal i urážet mého otce v SMS zprávách, když zjistil, že jsem klub opustil, poté co tam se svou partou dorazil. Momentálně se mě prý snaží najít po Praze," řekl.

Bohužel má Issa na lidi v poslední době smůlu, „Je mi moc líto, že to musím takto veřejně řešit, ale osoba, která si říkala "kamarád" o mně roznáší nechutné a hloupé lži,“ napsal na svém Facebooku Issa. Do Tymchaka se pustil poté ještě ostřeji. „Je to psychicky narušený člověk, který neunesl, že už nebude součástí našeho týmu. Teď proti mně kope,“ dodal na konci roku na svém profilu.

Issa má jasno v tom, proč se mu Tymchak mstí. "Celé je to pomsta za to, že jsem s tímto člověkem nejen já, ale celý můj tým ukončil spolupráci. Dlouhodobě se nechoval korektně a vše vyvrcholilo tím, když na křtu mého kalendáře došlo ke krvavému incidentu, se kterým jsem neměl nic společného. On byl ten, kdo za náš tým jediný šel poskytovat ven komentáře novinářům. To i přesto, že byl celou dobu s námi a nic nemohl vidět," řekl Blesk.cz.