Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Foto dne: Žena rodila pod deštníkem v příkopu u silnice

Autor: shp - 
27. února 2014
10:46

Tajfunem Haiyan zdevastované Filipíny mají nového občánka, který přišel na svět přímo na silnici. Malý Ryan Jr. měl štěstí, že byla poblíž porodní asistentka, která mu pomohla v pořádku na svět. Dnes se těší dobrému zdraví.

Destruktivní tajfun Haiyan, který se loni v listopadu přehnal Filipínami, po sobě zanechal 6200 obětí na životech a přes čtyři miliony lidí bez střechy nad hlavou. Každou, byť jen trochu radostnou zprávu proto vítají Filipínci s nadšením. A dramatický porod Ryana Jr., který nakonec dopadl dobře, byl jednou z nich. Chlapeček přišel na svět už v lednu, ale až nyní se objevily doslova dechberoucí fotografie.

Ryan Bacate (21) šílel a ve spěchu se snažil na motorce dostat svou těhotnou přítelkyni včas do porodnice v Taclobanu. Jenže na Analyn Pleado (18) již přišly kontrakce, děťátko chtělo ven.

Bacate zastavil na kraji silnice a pomohl Analyn uložit na zem. Jeden Filipínec na motorce, který vše viděl, se vydal do nedaleké Tolosy, odkud přivezl porodní asistentku Norinu Malate.

Když dorazili na místo, miminku již čouhala hlavička. Norina povzbuzovala Analyn, aby tlačila, a zanedlouho bylo děťátko na světě. Živé a zdravé. Rodiče se ho rozhodli pojmenovat po tatínkovi.

naidka ( 27. února 2014 16:04 )

fortin-fortyn si v jednom kuse vymýšlí. Jejím pohádkám nevěřím ani slovo.

naidka ( 27. února 2014 15:55 )

To dítě má čepičku jak deklík na marmeládu.

kukuku ( 27. února 2014 15:44 )

A deštníky stačily jenom pro publikum.

kukuku ( 27. února 2014 15:40 )

Fortin je baba. Jednou tu psala, že synek jí v 25 letech vyčetl, že mu vyhodila nejmilejšího plyšového medvídka. Famílie to bude pošahaná, ale jestli je synek Mr.Bean mi už neodpověděla.

kukuku ( 27. února 2014 15:33 )

Že máš howno - to je stát ohrožující informace, kterou Ti škrtnuli ?

Zobrazit celou diskusi