Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Houpání v síti skončilo tragicky: Muž omylem probodl synovce (†4)

Bralyna se již nepodařilo zachránit. Jeho strýc ho při nešťastné náhodě probodl nožem.
Bralyna se již nepodařilo zachránit. Jeho strýc ho při nešťastné náhodě probodl nožem.  (Autor: INT/profimedia.cz)
Autor: štš - 
26. února 2014
22:22

Odpolední »leháro« skončilo tragédií. Chris Coates (36) si hověl v houpací síti a cosi vyřezával ze dřeva, když do něj zdola šťouchl jeho synovec Bralyn Shively (†4). Síť se utrhla a Coates spadl přímo na caparta. Kudlu mu při tom nešťastně zabodl do hrudi!

Zoufalý Chris okamžitě zavolal sanitku a pokoušel se krvácejícího chlapce resuscitovat. Ovšem masáž hrudníku ani dýchání z úst do úst nepomohlo. Bralyna nedokázali oživit ani záchranáři, těžkému zranění na místě podlehl.

Policisté z města Piedmont v Oklahomě, kteří byli na místo činu přivoláni, začali incident vyšetřovat jako vraždu. Záhy však případ uzavřeli. „Podle všech důkazů šlo o nešťastnou náhodu,“ prohlásil seržant Gary Knight.

Smrt malého Bralyna jeho rodinu pochopitelně zdrtila. „Byl to andílek a po jeho odchodu je v našich životech obrovská díra, která nikdy nepůjde zaplnit,“ stojí v oficiálním prohlášení, které Shivelyovi vydali.

mortis69 ( 27. února 2014 02:21 )

Je to smutný Jen je špatně to že BYL ANDÍLEK-ON TOTIŽ JE ANDÍLEK

Xeen ( 27. února 2014 00:43 )

U nás se to stává také, kamarád se před pár lety opakovaně nešťastnou náhodou nabodl na nůž jednoho milého spoluobčana, vracejícího se ze sociálního úřadu. Přitom ten milý muž mu chtěl jen pomoct spočítat výplatu v peněžence. Taky tvrdil, že si jen nožíkem čistil nehty a zakopl a upadl na něj.

cinderella1 ( 27. února 2014 00:05 )

To je moc smutne.

Zobrazit celou diskusi