Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Dívky se posmívaly chlapci, že vypadá jako Harry Potter: Jedné omlátil hlavu o beton, druhou pobodal v obličeji!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
16. února 2014
07:35

Posmívaly se a šikanovaly chlapce, za což tvrdě doplatily! Když brýlatý Ryan Walker (19) slyšel, že vypadá jako Harry Potter, rozzuřil se a obě dívky brutálně napadl. Obě zbil, jedné mlátil hlavou o betonový plot, druhou pobodal v obličeji.

O tom, že šikana se nevyplácí, se na vlastní kůži přesvědčily mladé britské školačky Leah Pearce (16) a Emma Keeble (15). Dívky se posmívaly v nákupním centru Ryanovi, který má stejně jako představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe krátké tmavé vlasy a nosí brýle, že vypadá jako známý čaroděj. K tomu mu ještě strčily do nákupního košíku.  

Jenže Ryanovi, který podobný posměšek neslyšel poprvé, ruplo v hlavě a na dívky se vrhnul. Emmu chytil za vlasy, začal jí hlavou mlátit o betonový plot a jako šílený křičel: „Zhebni, zhebni!“

Poté uštědřil pár ran Leah, na kterou ve finále vytáhl nůž na zeleninu. Začal jí s ním bodat do tváře a bodal tak tvrdě, až čepel nože zlomil o lícní kost dívky. Obě školačky dívky skončily s hrozivými zraněními v nemocnici.

Po svém zatčení se Ryan k útoku přiznal. „Zachoval jsem se jako monstrum,“ řekl britskému Daily Mailu. Soud ho poslal za mříže na čtyři a půl roku.

Mahony666 ( 11. listopadu 2014 11:53 )

Neměly ho srát, dobře jim tak.

ouha ( 18. února 2014 16:07 )

Hepnarová byla podle dokumentů pravděpodobně autistka, což se tehdy nediagnostikovalo, a pravděpodobně taky lesba, ale nedokázala se s tím srovnat. Nevyznala se v sobě ani v ostatních, cítila se nepochopená a měla spoustu mindráků a nenávist k lidem obecně. Takže tak úplně v pořádku asi nebyla.

alenam ( 18. února 2014 13:49 )

Já neříkám ignorovat, já říkám brát a chápat to správně, tedy jako signál toho, že při výchově v poslední době dochází k čím dál větším chybám. U toho je potřeba začít. Odstranit příčinu. Ne se snažit léčit následky epidemie, kterou si cíleně pěstujeme takzvanými zákony na ochranu dětí a vštěpováním zvrácených žebříčků hodnot, tedy vychováváním nesamostatných rozmazlených měkkýšů, které porazí i slabý větřík. Každému se děje jenom to co on sám dovolí aby se mu dělo. A odolnosti a správnému způsobu obrany bez zbytečného násilí ho musejí naučit rodiče a to se týká jak šikany, tak domácího násilí. Posměváčků a hecířu se svět nezbaví. Hecování je odjakživa přirozená motivace k větším a lepším výkonům. Násilníků také není šance se zcela zbavit a to z mnoha důvodů. Proto je nutné se jim umět bránit a nenechat se jimi ovládnout.

pardus01 ( 18. února 2014 13:37 )

 Promiňte že vytrhuji z kontextu jedno slovo...ale říkáte že člověk není zodpovědný? Ale přece to, jestli někomu ublížím je otázkou volby...je to moje vědomé rozhodnutí a společnost může být jaká chce v tu chvíli mi bude asi šumák....ale máte pravdu že by nějakým cíleným vlivem by se dalo ovlivnit myšlení určité skupiny mladých lidí ale věřte mi nebo ne v tomhle bodě končí dokracie a zákonitě musí přijít nějaký ten ISMUS.....tak si vyberte co je vlastně lepší

miriam ( 18. února 2014 13:12 )

Jestli byly ty slečny ***, to já nevím, neznám je - možná máš lepší přehled, že by někdo z rodiny? Ale z tvé bravurní dedukce "kdyby byl muž, dokázal by si poradit i bez nože, ale protože to nedokázal, tak není muž a tudíž měl právo pokusit se je zabít" usuzuji, že navštěvuješ stejného lékaře jako "zlo" - a bohužel i se stejně blbými výsledky...

Zobrazit celou diskusi