Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladík doplatil na homosexuální posměšky na Facebooku: Na čelo mu vyřezali hákový kříž!

Zleva: Jess Taylor (17), Jenna Jean Montgomery (15) a Blue Kalmbach (15) se podíleli na brutální pomstě a mučení.
Zleva: Jess Taylor (17), Jenna Jean Montgomery (15) a Blue Kalmbach (15) se podíleli na brutální pomstě a mučení.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
19. února 2014
12:40

Šestnáctiletý mladík z Oregonu se na Facebooku posmíval známému, že je gay. Jeho kamarádi se rozhodli, že se mu krutě pomstí. Vylákali ho, mučili a nakonec mu vyřezali na čelo hákový kříž!

Mladík z města Three Portland v Oregonu se veřejně posmíval na Facebooku svému známému, že je gay. Za posměšky ale tvrdě zaplatil a poznamenaný bude celý život.

Kamarádi oběti internetové šikany se totiž domluvili, že svého přítele pomstí. Blonďatá Jenna Jean Montgomery (15) proto mladíka vylákala pod příslibem večera plného sexu a drog do opuštěného přístřešku za větším domem.

Tam už ale na něj čekali Jess Taylor (17), Blue Kalmbach (15) a třetí, čtrnáctiletý chlapec, jehož jméno nemůže být zveřejněno kvůli nízkému věku. Mladíka čapli a začali bít.

Řezali ho páčidlem, do ruky a rozkroku ho poté střelili plynovou pistolí. Nakonec vytáhli nůž a vyřezali posměváčkovi na čelo hákový kříž.

Mladík je z hrůzného zážitku otřesen. „Nerozumí tomu, co provedli. Když se nad tím zamyslím, tak si uvědomuji, že jsem mohla ztratit svého syna,“ prohlásila jeho matka Kelli Murrain.

Teenageři byli již obviněni z únosu, napadení a krádeže, protože zbitému chlapci ukradli hudební přehrávač iPod a peníze. Všichni skončili prozatím v pasťáku.

KPTV - FOX 12

657096 ( 20. února 2014 12:06 )

 A čemu se divíte vždyt tady v česku je to taky a možná drsnější....takovýhle lidi at jsou mladiství nebo ne zveřejnil bych je jich votky aby lidi věděli jaký jsou to hovada nechápu proč to nechtěj zveřejnit alespon by se odplata vrátila at je mu nebo jí mín jak 13let to jsou největší ***----a hned popravit bez milosti....můj názor takovíhle hovada už nikdo nikdy nenapravý......

jahodove_ticho ( 19. února 2014 20:26 )

to jsou zrůdičky z fotek celej tenhle team bych poslal do Berlína 1941, ať se pobaví dementi

ruudazvostravy ( 19. února 2014 17:48 )

Noyo no,týdle hómológovaný spoluopčani sou holt elyta lictva a nebude trvat dlouho a přýde doba,že bes nastavený prr.dele sy nigdo nekoupý f krámě ani rohlýk.Tak že abi nepřyšla ta doba ledová,bů.zeranti fšech zemý,spoyte se!

edwwi ( 19. února 2014 17:46 )

Nadáváte tu že je ten kluk co je gay deviant a zrůda... Ale udělali to jeho kamarádi, on ne, i kdyby je k tomu nevedl, normální člověk by se nenechal k něčemu takovému ukecat. A píšou snad zde, že to byli homosexuálové? Jsou hetero, páč kdyby ne, je to tu omývané několikrát...

ronyz ( 19. února 2014 17:29 )

mno myslím že pomsta přijde brzo chlapci,nebo holčičky???

Zobrazit celou diskusi