Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

OTŘESNÉ: Babičku bodal nožem do krku, hlavu jí rozbil lahví sektu

Autor: rvs - 
19. února 2014
13:58

Tohle normální člověk nepochopí! Osmadvacetiletý muž rok bydlel u stařenky (81) v Polské ulici na pražských Vinohradech. Stará žena mu důvěřovala a když přišel, bez váhání ho pustila dovnitř. Přesto se k ní mladík zachoval jako opravdová bestie. Bodal ji nožem do krku a do hlavy, pak jí bil do hlavy lahví.

„Chtěl po ní dlužní úpisy na deset tisíc a požadoval, aby u ní mohl znovu bydlet. Když odmítla, začal ji nožem bodat do krku a do obličeje, pak jí rozbil o hlavu láhev šampaňského,“ popsal vedoucí 2. Oddělení pražské kriminálky Jiří Zábrodský. Pachatel poté ženu nechal ležet v krvi na podlaze a odešel. Předtím ještě vytrhl šňůru od telefonu a byt zamkl. Stařenku až po několika hodinách našel další podnájemník. Přežila jen díky okamžitému zásahu lékařů.

Policisté grázla vypátrali během jednoho dne. „Pomohlo nám prověřování telefonních kontaktů napadené ženy. Rovněž bylo jasné, že útočník v bytě nehledal peníze, ale dokumenty. Mezi nimi jsme našli jeho dlužní úpisy na deset tisíc korun,“ popsal kriminalista. Násilník se na policii přiznal po několikahodinovém výslechu. Tvrdil, že čin neplánoval, ale jednal ve zkratu. Proti tomu však mluví to, že si k ženě přinesl rukavice a nůž.

Seniorka se sice v nemocnici fyzicky zotavuje, psychicky je ale zcela na dně. „Má problém komukoliv věřit, je vystrašená a uzavřela se do sebe. V jejím věku už se to bude řešit jen velice těžko,“ dodal Zábrodský.

kung-fu-jane ( 19. února 2014 18:09 )

A kterého odborníka máte na mysli? Máte na mysli bývalého prezidenta Klause, nebo odborníky na vymývání mozků.... ? Takové následky si ponesou nejméně 4 generace, než z nich budou zase normální lidé, jako před tzv "sametovou revolucí" .....

bersimalinecka ( 19. února 2014 18:09 )

umíš počítat??????????????????je mu 24 sameťák byl v 89.Možná byl zplozen někde v koutě Václaváku za cinkání klíčů.Vlastně o trochu dřív...A díky jen a jen havlovi se takoví hajzlové jako je tenhle nemusí ničeho bát.Kdyby mu hrozil trest za ublížení starému člověku který se nedokáže sám ubránit že by seděl až by zčernal.Za komoušů takoví měli aspoň z něčeho strach a ve škole je učili k úctě k člověku

leidy2 ( 19. února 2014 17:57 )

Staří lidé, malé děti, němá tvář se musí ochraňovat.Tento člověk co spáchal tento ohavný čin by měl dostat trest smrti.Nemá právo žít.Je to parchant.

anka ( 19. února 2014 17:00 )

odbornici odhaduji, ze to bude trvat 2-3 generace nez se zbavime nasledku likvidace moralky za komunistu....

jiznicechy ( 19. února 2014 15:44 )

Ale to se divím, že kolem sebe tato mládež nevidí tu lásku a pravdu, která zvitězila! Vždyť kolem sebe vidí již 25 rok jen lidskost, pochopení, lásku, pravdu a nic jiného. Děti mají již dnes lidé, kteří většinu svého života prožili v tomto lidském systému a co to slyšíme? Že jsou děti stále bezcitnější, drogy již na základní škole, učitelé se jich bojí atd. Za to také mohou komouši? Jak dlouho se na ně bude všechno svádět? Byli u vesla 41 let - pravda a láska již 25. rok.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání