Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zloděj a kumpán zbili černého šerifa! Rváče marně hledá policie

Autor: op - 
27. ledna 2014
13:51

Zatím marně pátrají policisté po dvou rváčích, kteří v noci v půlce loňského prosince zbili v Brně černého šerifa. Ten chtěl zabránit krádeži.

Hlídač v obchodním domě Omega na náměstí Svobody kolem půlnoci pomáhal stěhovat věci z jednoho podniku. A dovnitř vešel mladý pár, který si tudy asi chtěl zkrátit cestu.

Když se dvojice vracela od zamčených dveří, vzala reklamní poutač. „Strážný to viděl na kamerách a pár zastavil. Mladík s cedulí ho praštil do tváře. Ke zloději se přidal další muž a zbitého hlídače pak museli ošetřit lékaři,“ uvedl policista Pavel Šváb. Svědci rvačky se mají přihlásit na lince 158.

Video Rvačka v obchodním domě - Policie ČR
Video se připravuje ...

karlos107 ( 27. ledna 2014 22:00 )

Proč hned střílet? vlak má pravdu. Vytahnu tomfu a seřežu je až se poserou. A potom bych je seřezal za to, že se posrali. Ani kasr, ani tomfu, chodí tam jak Rambo blbeček.Na hodinu bych ho vyhodil.

vlaku ( 27. ledna 2014 14:48 )

Takový a k tomu ještě černý šerif, je na dvě věci. Na h.ovno a na nic. Proč je tam vůbec pustil? Ani ten po.sranej kasr nepoužil. Okamžitě vyhodit. A ty feťáky určitě lidi poznali. Potřebovali by hodinovou, studenou sprchu z hasičské stříkačky a při této teplotě.

tochadda ( 27. ledna 2014 14:40 )

Stále platí, hned střílet, a ne se pokoušet prát s dvěma hajzly.Kor, je-li noc, to jsou všichni slušní lidé doma a venku je jen verbež.

Zobrazit celou diskusi