Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Ústí řádí záchodový fantom: Vydával se za opraváře a vykradl toalety v ochoďáku. Znáte ho?

Autor: ljš - 
31. ledna 2014
21:30

Že se na veřejných záchodcích dají ukrást tak nanejvýš drobné? Zloděj z Ústí nad Labem se na nich pořádně napakoval. Převlékl se za opraváře a odcizil téměř veškeré vybavení. Nechal se ale natočit na kameru a policie proto žádá veřejnost o pomoc.

Bezpečnostní kamery v ústeckém ochodním centru natočily zatím neznámého pachatele, který v úterý 28. ledna 2014 v době mezi 12:33 a 13:33 hodin ukradl z pánských toalet ve třetím patře obchodního centra v Teplicích čtyři vodovodní baterie, nerezový odpad včetně sifonu a dva dávkovače tekutého mýdla.

Během krádeže se vydával za opraváře, oblékl si dokonce reflexní vestu. Uklízečce, které bylo jeho chování zpočátku podezřelé, namluvil, že věci demontuje kvůli opravě. Toalety dokonce nechal uzamknout s odůvodněním, že se v prostorách provádí údržba a odešel. Celkem si drzý zloděj odnesl vybavení v hodnotě téměř 29 tisíc korun.

Policie žádá občany, kteří podezřelého muže na fotografiích poznali, aby je kontaktovali na lince 158.

ruudazvostravy ( 1. února 2014 15:07 )

Vona ale neyvěčí prasečyna bila ta,že neš vodešel,tak sy před tou uklýzečkou vihonil 3x za sebou čů.ráka a vona pak po tý rozlytý mr.tce uklouzla a skončyla f pracovní neschopnosti.

zadnice ( 1. února 2014 10:21 )

Není nad Čechy! Čechy Čechům že!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání