Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Šílenec nechtěl řešit přestupek: Přejel strážníka a ujel!

Autor: sch - 
3. prosince 2013
12:26

Zřejmě z akčních filmů se přiučil muž, který v centru Prahy podnikl kaskadérský kousek. Na metál však rozhodně není! Místo, aby se k problému postavil čelem a vyřešil přestupek, nasedl do auta, pražského strážníka srazil a ujel. Ale daleko nedojel.

Strážníci jsou ve městech od toho, aby dohlíželi na pořádek. A to se „vymstilo“ jednomu z nich v úterý ráno, když chtěl vyřešit přestupek s řidičem.
Jenže místo, aby se dočkal vysvětlení, skončil v nemocnici. Muž sedl do svého auta, na strážníka najel a z místa ujel. Dlouho se však neradoval. Kolegové zraněného muže zákona ho dopadli o ulici dál. Zraněný strážník skončil v nemocnici se zraněnou kyčlí.

„Oddělení dopravních nehod nehodu zpracovalo, nejspíš se to bude brát jako útok na úřední osobu,“ řekla Blesku mluvčí pražské policie Hana Jeřábková s tím, že další podrobnosti zatím k případu nemá.

Zatím neví jasné, jak jsou strážníkova zranění vážná. Situace na místě ale podle svědků nevypadala nijak dobře. „V případě vážnějšího poranění by byl strážník poslán do pracovní neschopnosti,“ řekl Blesku mluvčí pražských strážníků Jan Čihák.

j_dc_cv ( 3. prosince 2013 21:31 )

Opravdu k smíchu... někoho srazit autem. Těch smajlíků tam máš málo, chytrolíne.

jana999 ( 3. prosince 2013 15:12 )

strážník by měl dostat doživotní rentu, kterou mu dotyčný bude platit

Zobrazit celou diskusi