Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Řidič projel na červenou, smetl cyklistu a ujel: Chlapec (12) přežil jen zázrakem!

Auto srazilo cyklistu na přechodu, řidič ho jen objel a ujel!
Auto srazilo cyklistu na přechodu, řidič ho jen objel a ujel!  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: sch - 
11. září 2013
11:04

Z hororově vypadajícího videa vám půjde mráz po zádech. Přes přechod přejíždí dva chlapci, zároveň se ale blíží rychle jedoucí auto. Dvanáctiletého cyklistu auto srazí, objede ho a z místa nehody ujede!

Dvanáctiletý chlapec z polského Wloclaveku měl z pekla štěstí! Zrovna když s kamarádem přejížděli silnici po přechodu na svých kolech, přiřítilo se k nim auto tak rychle, že ani jeden z nich nestačil nijak zareagovat.

Auto projelo na červenou asi devadesátikilometrovou rychlostí a nepozornost řidiče byla poznat i z reakční doby. Začal zběsile brzdit až těsně před přechodem. Mladíka srazil tak drsně, až udělal několik kotrmelců!

Ujel

Řidič se nejspíš ani pořádně nepodíval, co se stalo, nebohého chlapce objel a z místa nehody ujel. Na policii se přišel přihlásit až druhý den s výmluvou, že byl v šoku a proto ujel. Do karet mu hrál fakt, že se chlapec docela rychle oklepal, z nemocnice ho hned pustili jen s pár stehy.

satmira ( 11. září 2013 12:56 )

Souhlasím,chyba na obou stranách. Řidič se po chvíli přijel podívat,jak to dopadlo..

hasmen ( 11. září 2013 11:07 )

Chyba na obou stranách - auto na červenou,cyklista na přechodu pro chodce... Myslím si,že si to bude pro příště pamatovat hlavně ten kluk.

Zobrazit celou diskusi