Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Havlovou zradily mikrofony: Před Okamurou si utahovala ze Zemana!

Autor: Lukáš Vincourek - 
25. listopadu 2013
12:49

Na politické scéně se zřejmě zrodilo nové přísloví, které si dobírá samotného prezidenta Miloše Zemana a jeho náchylnost k virózám. Na svědomí ho má poslankyně hnutí Úsvit Olga Havlová, kterou zradily mikrofony!

Havlová vtip odvyprávěla svému předsedovi Tomio Okamurovi těsně před zahájením improvizované tiskové konference, přičemž netušila, že její výstup zaznamenaly ruchové mikrofony. Nahrávku zveřejnila v neděli Česká televize „Tak dlouho se chodí na Hradě s flaškou, až se shrne koberec,“ zmínila nové přísloví se smíchem Havlová.

Její slovní ekvilibristice se zasmál i Okamura. „To je silný, to jo,“ komentoval předseda hnutí Úsvit. Zda je Havlová i autorkou přísloví, není jasné.

Zeman terčem lidové tvořivosti

Sám prezident Zeman je častým terčem vtipů a nejrůznějších narážek na svoji životosprávu. Otázkou zůstává, zda vtip Havlové zůstane bez odezvy hradní kanceláře, nebo bude prezident kontrovat některým ze svých pověstných ostrých bonmotů.

dzery ( 26. listopadu 2013 10:38 )

Patří od kajmana.

dzery ( 26. listopadu 2013 10:37 )

Ty něco piš o vzdělání.

8bc5 ( 25. listopadu 2013 21:03 )

Paní Havlovou zatím nikdo nezná a nelze hodnotit jeji kvality.Zatím nic nedokázala a do politiky se dostala štastnou náhodou.Co si občan má myslet o ukecané ženské,která teprve dnes se stala poslankyňi.No nazdar ,pokud Okamura má kolem sebe stejné blbce.

majojo ( 25. listopadu 2013 18:43 )

A pamětníci registrují, jak jednou při státní návštěvě na dálném Východě spadl do bazénu, který byl bohužel vypuštěný. To už nezamázla ani ochranka nebo tiskoví mluvčí.

namoroman ( 25. listopadu 2013 16:04 )

Jeho charakteristika (Havla) od komančů byla už tehdy jistě nadčasová a výstižná Rád si to znova přečtu... Pamatuji z toho hlavně kritiku jeho "her" - ta byla přesná - a za mě... takové "dramaturgické" paskvily zplodit mohl jen autor-impotent

Zobrazit celou diskusi