Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exploze před Krejčířovou směnárnou: Zemřeli dva jeho společníci, jeden byl hledaný Čech!

Autor: shp - 
12. listopadu 2013
19:47

Být společníkem nebo známým uprchlého českého Radovana Krejčíře se nevyplácí! Před jeho směnárnou v jihoafrickém Bedfordviewu došlo k explozi, která zabila dva lidi. Podle ČT je jedním z mrtvých hledaný český podnikatel Jan Charvát.

K incidentu podle webu EWN došlo v půl šesté odpoledne místního času. Policisté s vycvičenými psy na místě pátrali po dalších výbušninách, ale žádné další nenalezli.

Dva mrtví společnci

„Příčina výbuchu zatím nebyla potvrzena,“ řekl serveru The Epoch Times mluvčího záchranářů William Ntladi. Podle všeho šlo o bombový útok. „Bylo potvrzeno, že na místě zemřeli dva lidé a tři utrpěli kritická zranění,“ dodal Ntladi. Další dva lidé byli zraněni lehce.

ČT: Jeden mrtvý je hledaný český podnikatel

Podle České televize je jedním z mrtvých český podnikatel Jan Charvát. U nás na něj byl vydán zatykač kvůli daňovým podvodům.

Krejčíř ve směnárně nebyl

Server EWN napsal, že mrtví jsou Krejčířovi společníci. Samotný český podnikatel ve směnárně v době výbuchu nebyl. Policie případ nadále vyšetřuje.

zadnice ( 13. listopadu 2013 10:48 )

Z Krejčíře už má strach nejen Evropa, ale i Afrika. V ČR mu ze strachu pomohla k útěku oficiálně policie(kukláči) ve spolupráci s tehdejší "vládou", protože jinak by nebylo možné za přítomnosti zakuklených těžkooděnců z vily odejít do ciziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rukka ( 13. listopadu 2013 10:00 )

do týdne je zpátky v ČR, soudruh sokol mu vysoudí odškodné a všechno co nakrad mu yase vrátí

hogofogo173 ( 13. listopadu 2013 08:59 )

Nemohli bychom jim ho do Jihoafrické republiky věnovat? S přáním a ozdobnou mašličkou?

cinderella1 ( 13. listopadu 2013 03:35 )

Nevim, nevim ...ta voda se sice vari, ale nejak moc dlouhou dobu.

cinderella1 ( 13. listopadu 2013 03:30 )

A Krejcir copak touzi po tom, aby byl nekdy v nejake base? Kdo ho tam kdy dostane? Ten previt se postupne zbavuje svych nepohodlnych spolecniku, aby nebylo nikdy zadneho svedka na ty jeho nekalosti.

Zobrazit celou diskusi