Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bleskurychlý podvod: Bazárník prodal desítky aut za 3 dny a zmizel i s penězi nic netušících klientů!

Autobazárník umí anglicky a měří 175 cm. Viděli jste ho?
Autobazárník umí anglicky a měří 175 cm. Viděli jste ho?  (Autor: Blesk – Policie ČR a Facebook)
Autor: Vlaďka Hradská - 
22. října 2013
22:30

Desítky a možná až stovky lidí naletěly provozovateli autobazaru MZ Cars Marcelu Zárubovi (39) z Českých Budějovic. Podvodník si nasmlouval prodej desítek vozů, které pod cenou prodal během 3 dnů a zmizel. Možná za hranice.

Autobazárník nebyl žádný troškař! Podle policie mohl zpronevěřit peníze až za 200 prodaných vozidel!

Provozoval autobazar MZ Cars na rohu ulic K. Světlé a Pražské třídy. Od začátku roku nabral do prodeje desítky aut. Lidé zjistili náhodou, že byli podvedeni. Jeli kolem a najednou viděli, že bazar je prázdný a zavřený. Po autech se slehla zem,“ řekl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner. Policisté míní, že mnozí podvedení ještě vůbec netuší, že přišli o auto i peníze a teprve se jim budou hlásit.

„Podezíráme ho z bleskurychlého prodeje desítek aut, která zmizela během jediného víkendu koncem září. Peníze si ponechal, bazar i internetové stránky označil slovy „v rekonstrukci“ a zmizel i s tržbou. Zřejmě je za hranicemi,“ řekl Matzner. Policie po podvodníkovi vyhlásila pátrání. Hrozí mu až 8 let za mřížemi.

once269 ( 21. května 2015 20:52 )

Tak to je teda mazec, že se něco takového může stát. I když je fakt, že pokud byla vozidla prodávána pod cenou, tak už to je hodně podezřelé v dnešní době, kdy každý ceny spíš napálí. Fakt zlatě někde ve známém bazaru, kde by si něco takového nemohli, už jen kvůli poškození dobrého jména, dovolit. Ať už třeba zde uvedená Áčka.

panskaskala ( 18. května 2015 19:13 )

To je důvod proč volím osvědčený autobazar. Nikomu nechci nic vnucovat ale tohle se třeba v AAA nestane. Tam dbají na pověst.Ani tam nevykoupí podezřelé auto které by mohlo majiteli dělat problémy. Toť má zkušenost.

jerry ( 23. října 2013 07:11 )

Šikula. Určitě volič ČSSD.

hofihofi ( 23. října 2013 03:43 )

Podle zakona,snad jeste neplati, nevim, by kupujici kradene auto si ho mohl nechat.

Zobrazit celou diskusi