Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tohle nezkoušejte: Číča krvelačně napadla malého tyrana

Kočka napadla malého tyrana
Kočka napadla malého tyrana  (Autor: LiveLeak.com)
Autor: šim - 
30. září 2013
16:25

Rodiče malému chlapci z tohoto videa zapomněli jaksi vysvětlit, jak by si neměl s jejich domácím mazlíčkem hrát. Není divu, že se kočce jeho svérázné a poněkud brutální hlazení přestalo líbit. Na chlapce zaútočila.

Video za jediný den na internetu zhlédlo už téměř 200 tisíc lidí. Snad si z něj vzali poučení, že takto se s kočkami hrát nemá. Chlapec pod dohledem svého otce škádlí kočku. Jenže místo aby ji jen lehce hladil a drbal, koulí s ní po posteli, mačká jí hlavu a podivně ji škrtí. A otec místo toho, aby ho pokáral, chlapcovo počínání jen sleduje.

Podle jeho výrazu je jasné, že zaregistroval, že se to kočce přestává líbit. Proto začal couvat a kočku odhánět. Pak však zakopl, svalil se na zem a kočka na něj zaútočila jako opravdová šelma. Dítěti se drápy zasekla do hrudníku a vypadá to, jako by ho kousla do krku.

Dítě spustilo obrovský křik, jenže otec nepřestal v natáčení. Místo aby synovi pomohl, dál drží kameru. Do pokoje přiběhne zděšená matka a kočka kluka pustí…

manas.k ( 30. září 2013 19:58 )

Dítě spustilo obrovský křik, jenže otec nepřestal v natáčení. Místo aby synovi pomohl, dál drží kameru. Do pokoje přiběhne zděšená matka a kočka kluka pustí… Ale no taaak... matka si stoupla do dveří.. a otec sice natáčí, ale pomohl.. Blesku blesku

andorea ( 30. září 2013 17:06 )

Dobře tomu klukovi tak. Příště si možná dá pozor. Kočka vysílala jasné signály, že si to nenechá líbit.

e.44 ( 30. září 2013 16:55 )

Taková normální ukrošská rodinka Chudák kočka

Zobrazit celou diskusi