Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřeb dívky, která byla zavražděná v Indii: Sbohem, Markétko!

23. srpna 2013
12:37

Desítky kamarádů, známých a příbuzných se přišly naposledy rozloučit s Markétou H. (†24) do brněnského krematoria. Na dovolené v Indii ji podle tamní policie ubodal její kamarád Pavel (19), který s ní jel jako doprovod, aby dívku chránil.

Hlavním podezřelým z vraždy mladé české turistky Markéty je nadále její přítel Pavel, i když jeho rodina a známí v Česku nevěří, že by byl brutální vraždy schopen.

Markétino tělo našli 7. srpna v západoindickém penzionu ve městě Kalangut. Devatenáctiletý Pavel poté skončil v cele předběžného zadržení a následně na něj byla uvalena vazba. "Muž byl převezen do vazební věznice," řekla mluvčí českého ministerstva zahraničí Johana Grohová.

Česká republika nemá s Indií uzavřenou dohodu o vydávání občanů, která by umožnila vydání zadrženého. V případě prokázání viny přitom může mladému Čechovi hrozit v Indii až trest doživotního vězení. "Vysekat" se ho snaží z problémů právník, kterého si najala Pavlova rodina. Za podezřelým přitom do Indie přicestovala minulý týden i jeho sestra. Aktuální stav vyšetřování však žádná ze stran neprozradila.

jasno1 ( 23. srpna 2013 21:31 )

No až na to, že to není jeho matka,ale to si už blesk nezjistil že? Ostudné.

manizna ( 23. srpna 2013 14:45 )

Džamba má teď zřéjmě osvětu , chodí na ponaučení a proto jí tu nedávají , ale určitě se brzy dožijeme , že tu zase bude strašit den co den

manizna ( 23. srpna 2013 14:42 )

Smutné a tady si já myslím , že to on neudělal , ale že to odnese

opportunity ( 23. srpna 2013 13:32 )

Co to je za buranský zvyk chodit na pohřeb v minišatech?

marie60 ( 23. srpna 2013 13:18 )

Proč neřekne z jakého důvodu ji zavraždil? Byl snad zfetovaný a nebo co ? Pokud to udělal někdo jiný, tak to má říct a nebát se.

Zobrazit celou diskusi