Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Filip (†26) záhadně zmizel: Zavražděného ho našli v řece

Filipa Š. našli brutálně zavražděného v řece
Filipa Š. našli brutálně zavražděného v řece  (Autor: archiv rodiny)
Autor: šim - 
26. srpna 2013
11:22

Dva týdny žila rodina Filipa Š. (†26) ve strachu, co se s ním stalo. 14. srpna beze stopy zmizel. Kromě strachu však měli také naději, že se s ním znovu šťastně shledají. Ta jim však nyní vyhasla. Filipa někdo zavraždil, policie jeho vraha nebo vrahy teď hledá…

Tělo Slováka Filipa Š. vytáhli z řek Nitry v obci Opatovce nad Nitrou v sobotu odpoledne. Našla ho sestra, která se do pátrání zapojila na vlastní pěst. To, co prožila, musela být nepopsatelná hrůza.

Filip měl na těle několik bodných ran, zpřelámané měl kosti. Že šlo o vraždu, není pochyb. Aby měl vrah nebo vrazi jistotu, že jeho tělo už nikdo nikdy neobjeví, přivázali mu k tělu před vhozením do řeky 20kilový kámen.

Rodina Filipa Š. je v šoku. Filip, který zmizel cestou do práce, prý neměl žádné nepřátele. Vůbec netuší, kdo by se ho chtěl zbavit a navíc takovým otřesným způsobem. Policie okamžitě zahájila pátrání po pachatelích.

„Vyšetřovatel odboru kriminální policie Okresního ředitelství Policejního sboru v Prievidzi zahájil trestní stíhání za obzvlášť závažný zločin vraždy. Pachatelovi v případě prokázáníviny hrozí až 20 let vězení,“ řekla pro server Tvnoviny.sk mluvčí Elena Antalová.  

 

anice ( 28. srpna 2013 19:06 )

vy nevíte, co to je internetový trolling? tak si to někde vyhledejte a už neztrácejte čas reakcemi na tyhle psychouše..

jity ( 26. srpna 2013 13:24 )

Z průměrně inteligentního člověka by nic takového jako sdělil tomasxc nevypadlo. Ještě má tu drzost dovolávat se Boha, jen aby ho za rouhání nepotrestal.

piskomys ( 26. srpna 2013 12:44 )

Volte si koho chcete, když sem musíte tahat politiku. Nicméně na Slovensku je ODS a TOP09? Nebo neznáte zeměpis, případně máte problém se čtením.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání