Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Svědek únosu v Chomutově: Prostřelená hlava padla ženě na rameno!

Autor: Helena Lacinová - 
22. srpna 2013
06:15

Dny hrůzy má za sebou Milan F. (35). Je přítelem Jany D. (33), ženy, kterou unesl a znásilňoval Martin S. (†41). Toho v pondělí večer nakonec kulkou do čela zastřelili policisté. A Milan F. byl jejich akci přítomen.

Martin S. alias Tysona držel svou ex přítelkyni Janu a hrozil, že ji podřízne mačetou. To policisté nedopustili. „Dostal kulku do čela a hlava mu plnou vahou dopadla na její rameno,“ řekl Milan F., který na místo policisty podle svých slov přivedl.

Ač jde o životem protřelého muže, při vzpomínce na prožité chvíle slzel a klepal se. S násilníkem Martinem S. se znal. Hromotluk se prý nemohl smířit s tím, že začal chodit s Janou. Oba vylákal do bytu, odkud ženu unesl.

Znásilnil i její sestru

„Mířil mi pistolí na hlavu a hrozil, že pokud něco udělám, tak mě zastřelí. Chtěl po mně peníze za její pronájem, aby ji ponížil. A Janu pak odvedl. Chtěl po ní, aby stáhla obvinění, že ji týral,“ popsal začátek dramatu muž. Vše nahlásil policistům, protože věděl, co Tyson umí. Předtím totiž znásilnil sestru jeho přítelkyně Jany Helenu (31) a i tak se mstil, že mu Jana utekla.

Video Milan F. (35) o únosu své přítelkyně a policejním zásahu - Blesk - Helena Lacinová
Video se připravuje ...

Tři dny mučení

Policisté po unesené pátrali od soboty, kdy ji Martin S. s pytlem na hlavě odvedl z bytu v Chomutově. Zavlekl ji do přístřešku v polích mezi Jirkovem a Vysokou Pecí, kde ji znásilňoval a týral. Pálil ji cigaretou a bil. Poté, když ženu ohrožoval na životě, ho zneškodnili.

123automobil ( 22. srpna 2013 12:59 )

fandamilan ( 22. srpna 2013 11:46 )

Proč to řeší policajti?Nechte je vybít mezi sebou.Zase vyhozené peníze danových poplatníků.

henryj ( 22. srpna 2013 10:36 )

A bude hůř!!!Už se mezi ssebou řežou cikáni.To bude teprve mazec:už to začíná.

mortis69 ( 22. srpna 2013 10:09 )

Měli je všechny nahat do baráku a zabarikádovat dveře Oni by se pobili navzájem

aveneta ( 22. srpna 2013 10:04 )

Bydlím kousek od účastníků této tragédie.....jsou problémový lidé tzv. hnědočeši, zcela nepřizpůsobivý s mnoha problémy. Lidé kolem se jim raději zdaleka vyhnou obloukem, typický využívači sociálních dávek....smutné !!!

Zobrazit celou diskusi