Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Číšník poslal hosta na onen svět: Řekl si o výhru, dostal kudlou mezi žebra!

V této hospodě si chlapík řekl o zaslouženou výhru a číšník ho poslal na onen svět
V této hospodě si chlapík řekl o zaslouženou výhru a číšník ho poslal na onen svět  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: Pavel Ryšlink - 
21. srpna 2013
22:27

Chtěl výhru z automatu, místo ní dostal od číšníka ránu nožem. Pak ho číšník schoval do sklepa. Podařilo se mu ještě zavolat mobilem o pomoc, ta však přišla pozdě. Muž z Rudy na Šumpersku bodným zraněním podlehl.

Událost se odehrála v pondělí v místní hospodě. Policisté ovšem jakékoliv informace tají. Připustili pouze, že skutečně nalezli mrtvého muže a že zadrželi dalšího, kterého podezírají ze závažného násilného trestného činu. „Případ je nyní ve fázi prověřování a nelze v této chvíli podat další informace. Kriminalisté na případu intenzivně pracují. Kvalifikace trestného činu nebyla zatím určena,“ uvedla pouze policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Přišel si pro výhru

Podle tvrzení občanů v Rudě vyhrál v neděli na automatech. Číšník mu ale odmítl výhru vyplatit s tím, že nemá peníze, aby si přišel druhý den. Když muž druhý den přišel zaútočil na něj číšník nožem. Vážně zraněného muže ukryl do sklepa.

Volal o pomoc, ale nedočkal se jí

Napadený volal mobilním telefonem přítelkyni, co se stalo. Ta nejprve hledala přítele v hospodě sama, íčšník jí však tvrdil, že muž odjel s někým cizím autem. Žena proto informovala policii. Číšník však mužům zákona ukázal jiný sklep, kde nikdo nebyl.

Číšník dál vesele naléval

Zatímco pobodaný muž umíral  v temném chladném sklepě, číšník v lokále nad ním chladnokrevně obsluhoval hosty. Když policisté přijeli do hospody později znovu a našli správný sklep s pobodaným mužem, bylo už pozdě. Přivolaný lékař musel konstatovat smrt.

jana999 ( 22. srpna 2013 10:30 )

to je hrůza ta přítelkyně i s policií jsou pěkný paka, proč nezavolala policii a záchranku hned a neprohledali to tam pořádně mohl ještě žít

petrkite ( 22. srpna 2013 06:37 )

Zrušit všechny výherní automaty !!jubude trestných činů ! 

moiaza ( 21. srpna 2013 23:47 )

No jo, zas ty Havlovy děti.

mememumu ( 21. srpna 2013 23:14 )

A kde jsi přišel na to, že to byl zaměstnanec? V takovýmhle vesnickým pajzlu to klidně mohl být osobně majitel nebo spíš nájemce hospody. Tyhle podniky kolikrát uživí sotva jednoho člověka.

asiblazen ( 21. srpna 2013 22:43 )

aaa tak toto mi nějak nesedí.proč by zaměstnanec,co z toho nemá ani prd,vraždil kvůli tomuto?bych tipovala,že "výherce" byl agresivní a chudák číšník se jen bránil a pak zpanikařil...když ho šoupnul do sklepa.Gembleři jsou hnusná sebranka.prej zaslouženou výhru..jestli tam šoupnul dávku na žrádlo,tak kde je chyba?

Zobrazit celou diskusi