Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Legendární video s Danielou Drtinovou: Šu*al Vilík s Májou?

Bzzzzzzzzzzzzz, předvádí Máju moderátorka
Bzzzzzzzzzzzzz, předvádí Máju moderátorka  (Autor: Česká televize)
Autor: sch - 
12. srpna 2013
12:43

Prvotřídní moderátorka, chválená ze všech stran. Přesto Daniela Drtinová minulý týden nedobrovolně skončila v pořadu České televize Události, komentáře. Odbory se vzbouřily. Prý je to vyhazov na politickou objednávku. Nebylo to však nic platné. Připomeňte si Danielu, když odhodí vážnou tvář a udělá si sama ze sebe legraci v legendárním videu!

Uplynuly více než dva roky od vzniku snad nejvtipnějšího videa, které vyprodukovala ČT za svoji veřejnoprávní oponou. Tehdy vzbudilo pozdvižení, zároveň ale obrovský úspěch! Protože není nad to, když si lidé umí udělat legraci sami ze sebe.

A přesně to se povedlo Daniele Drtinové v tandemu s Jakubem Železným. Ve studiu, když zkoušeli novou grafiku a scénář Událostí, komentářů, se proměnili v kreslené postavičky.

Železný s vážnou tváří divákům oznamuje, že ve studiu s ním sedí předsedkyně fanklubu Karla Gotta Daniela Drtinová. "Ale já jsem včelka Mája, já se tak jako stylizuji..." řekla na to Drtinová. Poté ještě zabzučí jako včelička a přitom mává "křídly".

"Vilík zlobí! Vždycky zlobil a bude zlobit," pokračuje moderátorka. Železný si neodpustí otázku na sexuální život obou dětských hrdinů. "Zajímalo by mě a asi nejen mě, ale hlavně ty nejmenší diváky, jestli spolu Vilík a Mája měli koitus... Jestli spolu š****i," vyráží svým dotazem kolegyni dech. Ta striktně odmítá, že by spolu kdy něco měli!

abzk ( 12. srpna 2013 22:28 )

to sedí hlavně na zvrhlou travičky, alumno, kareninu a fňukýnku drakulinku

lokii ( 12. srpna 2013 18:43 )

Co je na tomhle legendarni?!

sores ( 12. srpna 2013 18:11 )

e.44: máš 100% pravdu. Sice ostřejší někdy byla že si člověk řekl že by mohla ubrat. Ale proč vlastně, když ten dobytek politickej si také servítky nebere a jdou nám zářným příkladem tak, že je člověku z toho na b.litííííí.

e.44 ( 12. srpna 2013 17:45 )

e.44 ( 12. srpna 2013 17:44 )

už aby to bylo

Zobrazit celou diskusi