Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Blond domina Jana Nagyová (48): Vězeňský outfit za 80 tisíc!

Autor: Vera Renovica - 
16. července 2013
05:00

K soudu se včera dostavila sošná blondýnka s nakroucenými vlasy. Parádu dělal i její elegantní kostýmek a luxusní šátek, kterým si omotala zápěstí. Premiérská konkubína Jana Nagyová (48) asi nechtěla, aby ji přítomní viděli v poutech!

Klepeta si nechala »domina« z Úřadu vlády převázat ozdobným šátkem, který před zatčením za úkolování vojenské rozvědky ráda nosívala kolem krku. „Je to šátek značky Hermés za zhruba 16 900 korun,“ potvrdil Blesku hvězdný stylista Dušan Chrástek. Její včerejší ohoz ohodnotil na celkem 83 tisíc! Proč Nagyová schovávala policejní ozdůbku? „Jde o to neupozorňovat, že má na sobě dotyčný pouta. Také jsme přes zápěstí mužům přehazovali sako. Buď to bylo na jejich vlastní přání anebo proto, aby se nestali obětí nějaké agrese na ulici,“ řekl Blesku policejní expert Miloslav Jedlička.

Vězeňská dieta

Dříve velkoryse stavěná Nagyová předvedla i novou linii. „Moje klientka shodila za poslední měsíc deset kilo. Je zesláblá,“ řekl novinářům její advokát Eduard Bruna. Vězeňská šlichta, po které zřetelně shodil i poslanec David Rath (47), tak Nagyové pomohla s celoživotním problémem, k němuž se přiznala i Blesku. „Mám genetickou dispozici nabírat kila. Vím, že se musím snažit stravu hlídat a pravidelně sportovat,“ prozradila na sebe před časem.

Je na tom špatně

Náhlý úbytek na váze má ale kromě štíhlejší siluety i nepříjemné důsledky. Nagyová se u soudu týkajícím se statisícových odměn, které inkasovala coby tajemnice expremiéra Petra Nečase (48, ODS), viditelně klepala. Ze zdravotních důvodů také požádala, aby mohla vypovídat vsedě. Špatně se jí soustředilo na otázky. „Můj fyzický a psychický stav neodpovídá tomu, abych tady byla. Nejsem ve formě,“ obhajovala se opakovaně.

Nečas nedorazil

Rozčilené a vystresované Nagyové včera nepomohl fakt, že její partner Petr Nečas, který měl také vypovídat, k soudu nepřišel. Omluvil se z »naléhavých rodinných důvodů«. „S Janou Nagyovou máme spolu vztah. Je to pevný vztah a jednoznačně s ním počítám i do budoucnosti,“ řekl však o milence Právu. Z Obvodního soudu pro Prahu 1 Nagyovou převezli do ruzyňské věznice. Do Ostravy, kde je ve vazbě kvůli podezření z korupce a nabádání k zneužití pravomoci, by měla být dopravena dnes. Prý by včerejší převoz fyzicky neustála…

kacpa ( 13. října 2013 09:02 )

Tvůj intelekt itartasko je hodně nízko. Ty budeš asi céra Nagyové, viď? Ano ale jinak v tomhle máš pravdu, že se zlem se musí bojovat. Zlo jsi i Ty.

itartas ( 18. července 2013 12:35 )

vlaku:... ani jeden nebude v base, protože je nemají za co odsoudit!

itartas ( 18. července 2013 12:34 )

hops: jak to myslíš? Nerozumím!

itartas ( 18. července 2013 12:09 )

tomik: čí zjev tady hodnotíš? Hodnoť si svou matku mantáku!

itartas ( 18. července 2013 12:08 )

Zobrazit celou diskusi