Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zemanova ochranka posílí: Pušky pro snajpry za miliony

Zemana budou chránit snajperky za miliony
Zemana budou chránit snajperky za miliony  (Autor: snajpr, zeman)
Autor: ex, mokk - 
13. července 2013
18:30

Oči hradní ochranky budou nyní ostražitější. Ministerstvo obrany totiž za 7 milionů nakoupilo osmnáct nových pušek pro tamní odstřelovače.

Snajpři se mají na co těšit. Zbraně s dostřelem 800 metrů mají podle deníku Insider optické zaměřovače, noční vidění, laserové dálkoměry, mobilní meteostanice a na míru šité přenosné kufry.

Hradu je dodala uherskobrodská Česká zbrojovka. Má to ale jeden háček, podle zákona je mohou v době míru použít proti útočníkovi pouze policisté. Vojáci mají podobné právo jen ve válečném konfliktu.

osinek ( 14. července 2013 13:05 )

Myslíš blbečku itartasi, že je moudré provokovat muslimské fundamelisty různými žvásty znevažujícími muslimy jak to učinil Zeman? Nebyl Zeman znovu pod parou? Neohrozil Zeman svými stupidními výroky zájmy ČR? České firmy můžou přijít o kontrakty v muslimských zemích díky Zemanovým blábolům popuzujícím muslimy A již vůbec nechci spekulovat o tom,že keci Zemana můžou vyprovokovat radikální muslimy k teroristické akci v ČR. když vybuchne bomba v metru, tak zemanovi ztuhne úsměv na rtech!! Tleskali bychom muslimům,kdyby začali znevažovat Česko,kdyby tvrdě útočili proti našim civilizačním hodnotám?

e.44 ( 14. července 2013 13:03 )

Zeman to netoleruje. Zeman to iniciuje. Staví si kolem sebe hradbu aby ho lidi neumlátili lopatama až je nasére ještě víc.

osinek ( 14. července 2013 12:41 )

V rozhlase vystoupil vojenský pilot tvrdě kritizující nesmyslné nákupy speciál. pušek za miliony pro Hrad Pilot uvedl,že se pilotní kombinézy rozpadají, že na základní výstroj nejsou peníze a přitom Zeman vyhazuje těžké miliony za nesmyslně drahé flinty! Proč Zeman toleruje nesmyslné nákupy předražených pušek?

e.44 ( 14. července 2013 12:26 )

Se divíš? Blesk stále lže jak když tiskne

e.44 ( 14. července 2013 12:24 )

Zobrazit celou diskusi