Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Řidič po napomenutí seniorovi (85) zlomil ruku: Parkoval na invalidech!

Rozzuřený řidič zmlátil seniora za napomenutí, že stojí na invalidech. (Ilustrační foto)
Rozzuřený řidič zmlátil seniora za napomenutí, že stojí na invalidech. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: red - 
12. července 2013
22:34

Fakt, že někteří lidé mají místo mozku v hlavě piliny, dokazuje rvačka před obchoďákem v České Lípě. Senior (85) napomenul řidiče, který neoprávněně parkoval na invalidech. Jenže to neměl dělat, agresivní řidič se do něj pustil a zlomil mu ruku! A ujel!

Konflikt se odehrál ve čtvrtek odpoledne kolem 16. hodiny na parkovišti nákupního centra Paráda Shopping v Děčínské ulici v České Lípě. Senior si všiml, že mladý a zdravý muž parkuje se svou stříbrnou oktávkou na místě vyhrazeném pro invalidy, což se mu nelíbilo a řidiče napomenul.

Řidič se rozzuřil, seniorovi začal hrubě nadávat a ten se rozhodl zavolat policii. Ve chvíli, kdy se otočil k řidiči zády, aby vytočil číslo, zuřivec ho zezadu napadl. Strčil do pětaosmdesátiletého muže tak, že ho shodil na chodník.

Ujel od zraněného

Útočník z místa ujel, aniž by nebohému seniorovi pomohl. Muž utrpěl zlomeninu paže a oděrky na hlavě. Policie žádá svědky, aby pomohli najít muže ve věku kolem 30 let, který řídil vůz značky Škoda Octavia stříbrné barvy. Informace je možno poskytnou na lince 158.

otolev ( 13. července 2013 14:24 )

Taky bych řekl,ti jsou,ale hájení!

Zasepsal ( 13. července 2013 12:52 )

Diskuze tady je opravdu "na úrovni",a tak nevím,zda se mám vůbec též zapojit...ale když už jsem začal..... Fyzické napadení seniora drzým mladým neurvalcem je bohužel v dnešní době u nás jev dosti častý,protože už více jak dvacet let společensky a morálně v Česku pustneme...paradoxně i přesto,že přechod k jiným pořádkům zde kdysi vyburcovali lidé z kulturní branže... A přímo k problému - projevem průměrně slušného normálního občana je i to,že se necpe někam,kam by neměl,jelikož k tomu nemá řádné oprávnění a porušováním zákazu v uvedeném případě navíc velice znesnadňuje život už tak dost znevýhodněných zdravotně postižených spoluobčanů. Pohledem ze "druhého břehu" nutno ovšem podotknout,že je potřeba kontrolovat,zda parkování pro postižené je v dané situaci využíváno opravdu zcela oprávněně. Opouští-li automobil na místě pro invalidy člověk,kterého při cestě pro košík nestíháte předejít,začínají vás napadat "jisté pochybnosti" a říkáte si,že na dotyčného působí prostředí marketu asi něco jako Lurdy,anebo - že by se lékař LPK spletl (a to někdy dost často).....???

mortis69 ( 13. července 2013 10:46 )

...pod kamerami,jako blbinami

jana999 ( 13. července 2013 10:21 )

snad tam mají kamery ne tak se můžou podívat na číslo toho auta, invalidní stání jsou většinou pod kamery

zdrclamrdka ( 13. července 2013 07:51 )

tolik oktávek ty zlodějský zm.rdi v Boleslavi ještě nevyrobili

Zobrazit celou diskusi