Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bestie z Kuřimi chce na svobodu: Za týrání svých synů sedí už 5 let

Autor: ljš, kru, ČTK - 
11. července 2013
09:27

Bezmezně jí věřili, ona jim však přichystala to nejhorší možné dětství. Klára Mauerová své dva syny společně se sestrou a dalšími kumpány mučila a týrala. Z devítiletého trestu si odseděla víc než polovinu, nyní žádá propuštění na svobodu.

Opavský soud odročil na neurčito žádost Kláry Mauerové o podmínečné propuštění. Mauerová před soudem působila klidně. Svěřila se, čím si prošla ve vězení. „Prošla jsem si několik etap. Od touhy se zbláznit až po připuštění svých chyb,“ řekla žena.

Šest let za mřížemi jí prý změnilo. Pracovala v kuchyni, ve skladě a teď na výstupním oddělení. Nyní je prý připravena na propuštění domů. „Cítím potřebu napravit to, co jsem způsobila,“ pronesla Mauerová.

Tiše plakala

Klára Mauerová sice vypadala velmi klidně, ale při svých slovech o tom, že se nedá smazat, co se stalo, se rozplakala. Se svými chlapci se pravidelně vídá. Dle všeho s ní má bližší vztah mladší Ondřej. Jakubovi prý trvalo déle, než si na vše zvyknul. S matkou si její potomci telefonují, píší dopisy a taky ji navštěvují.

Další posudky

Soudkyně chce mít v ruce další posudky od psychologů a také probační služby. Do té doby žádost o podmínečné propuštění odročila. Obhájce Mauerové Daniel Ševčík proti rozhodnutí soudkyně nenamítal. „Je to rozhodnutí soudu a je ho třeba akceptovat. Dle mého názoru byly předložené důkazy dostačující. Moje klientka je velmi otevřená a rozhodnutí soudu přijala,“ uvedl obhájce krkavčí matky Daniel Ševčík.

oliiiii3 ( 12. července 2013 22:57 )

At si zustane tam kde je , tolik bolesti udelala detem , to neni mama takova krysa. Rika se ze v lochu jim daji co proto , ale asi to pravda neni.

vykutalena.vdova ( 12. července 2013 06:41 )

Mnojo..snad uplně každá má svýho obdivovatele..

isabelafuentes ( 11. července 2013 19:59 )

JAK PROPUSTIT?? Jednou dostala spravedlivý trest za své skutky, který jí právem náleží v celé své délce, tak ať si ho pěkně odpyká a žádné úlevy! Chlapcům bude lépe bez téhle "mámy".

babicovyjedy ( 11. července 2013 16:53 )

pockej si na ni pred branou. bude nadrzena jak stepni koza

janejaneja ( 11. července 2013 15:09 )

zeme:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání