Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

A je vymalováno! Řidič naboural s kbelíky plnými barev: Podívejte se, jak to dopadlo

Autor: psch - 
28. června 2013
14:39

To je ale svinčík! Desítky litrů malířské barvy se rozprskly po celém autě poté, co řidič dodávky vjel mimo silnici a naboural. Picasso by měl asi hodně práce, aby tohle umění napodobil, to se totiž jen tak nepovede. Tragikomickou nehodu odneslo i původně černé štěňátko.

Vozit patnáctilitrové kbelíky s malířskými barvami na zadní sedačce se opravdu nevyplácí. Své o tom ví řidič z amerického Washingtonu, který zaneřádil celé auto, sebe i své štěňátko. Vyjel totiž mimo silnici a kbelíky s barvou se rozprskly po celém autě.

Řidiče odvezli s lehkým zraněním do nemocnice. Horší trauma má ale asi malé štěňátko, které jako zázrakem získalo novou srst. Protože zatímco původně bylo černé, teď je z něho šedobílý dalmatin.

Zaplať pánbůh za místní obyvatele, kteří dali pejska opět „dohromady“. „Ten pes je asi kříženec labradora, po vydrhnutí vypadá skvěle,“ řekl mluvčí tamního zvířecího útulku.

gogo ( 28. června 2013 17:42 )

Celý článek je samozřejmě nesmysl. I ta fotografie...

gogo ( 28. června 2013 17:42 )

Souhlasím.

gogo ( 28. června 2013 17:41 )

Romů se zde totiž všichni bojí. Nejen občané na ulici, ale především úředníci a politici. A tam je zakopaný pes. Když vidím tlupy tlustých Romů a Romek, jak táhnou narvané vozíky jídlem v marketu a jak si stěžují, jak jsou u nás pronásledováni, zmocňuje se mne obyčejný rasistický vztek. Který jsem dříve nemíval.

e.44 ( 28. června 2013 17:30 )

Ráda někoho rozesměji, i když to tentokrát bylo spíš mimoděk. Pokud někde není diskuse, většinou se lidé rozepíší k tématu pod předchozím nebo následujícím článkem. Kdo chce, ten si to najde. A kdyby i nikdo, mě to "bolet" nebude. Jenom to ze mě po přečtení článku o Okamurovi muselo ven. Bohužel mám s cikány více osobních zkušeností, než by se asi komukoli zamlouvalo a že nejsou kladné, to zdůrazňovat jistě nemusím. To, jak se k tomu vyjádřil Okamura, bylo jako by mi mluvil z duše. Nezbývá než doufat, že i něco zmůže.

bibijana ( 28. června 2013 17:17 )

e.44: Tedy,mám za sebou těžký den,ale Vaše první věta v příspěvku mě rozesmála.Jen poznámka,tady je nezáživná diskuze o pejskovi,chtělo by Váš příspěvek dát na nějaké atraktivnější téma.Mě Blesk taky šokuje zákazem diskuzí k rómům,ptám se,proč jsou tak hájení?V tomto státě je diskriminace,ale opačná.Romové mají ohromné výsady,jsou nedotknutelní,chránění a českým občanům je zakazováno se k problémům soužití vyjadřovat.Ale živit je,to je naše povinnost.

Zobrazit celou diskusi