Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dívka si udělala z mladíka z Přerova sexuálního otroka: Vydírala ho videem, kde masturbuje

Dívka po internetu vydírala svého sexuálního otroka! (Ilustrační foto)
Dívka po internetu vydírala svého sexuálního otroka! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, psch - 
28. června 2013
13:19

Drsné nadávky, výhružky, masturbace online a tahání peněz z oběti. Ne, to není erotický film, to je tvrdá realita. Mladá dívka z Jeseníku si udělala z kamaráda na internetu sexuálního otroka a psychicky ho týrala!

Za takovýchto okolností se většinou jedná o muže, který hledá sociálně slabé partnerky. Tenhle případ je ale zcela postavený na hlavu.

Jednadvacetiletá maturantka na internetu ulovila na inzerát sexuálního otroka. Z něho pak tahala velké sumy peněz, dokonce ho nabádala, ať si vezme v bance úvěr, aby mohl za palby sprostých nadávek dívce platit.

"Dívka zadala na internetových stránkách inzerát, kde hledala finančního otroka. Vydávala se za dívku pod jménem Kateřina H. z Olomouce. Muž na tento inzerát zareagoval. Když dívka viděla, že komunikuje se submisivním typem, začala jej vydírat," uvedl kriminalista.

Sexuální otrok

Drsná dívka slovy ani příkazy nešetřila. Přes Skype ho ponižovala a chtěla po něm, ať nahý masturbuje před webkamerou. Ale to neměl dělat. Vychytralá dívenka si vše natočila a vyhrožovala mu, že video zveřejní, pokud jí na účet nepřijdou požadované peníze.

Sesypal se

Když už toho bylo moc a dívka s vydíráním nepřestávala, mladík se psychicky sesypal. Teprve až potom se obrátil na poradnu projektu E-Bezpečí. Kriminalisté jeho stav přirovnali k psychické újmě znásilněné ženy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

obcantohotobordelu ( 28. června 2013 19:31 )

Absolvoval lobotomii?

wimr ( 28. června 2013 13:34 )

a b.lbec stříkal m,rdku na monitor

Zobrazit celou diskusi