Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exprimátor Prahy Svoboda exkluzivně: V 69 budu znovu tátou!

Autor: Tereza Hodáliková - 
25. června 2013
06:30

„Bude to znít asi divně v mém věku, ale jsem opravdu šťastný. Čekáme totiž s ženou miminko.“ Přesně těmito slovy včera Blesku potvrdil, dnes už bývalý pražský primátor Bohuslav Svoboda (69), že se mu v říjnu rozroste rodina o dalšího člena!

Skoro šest měsíců dokázal Bohuslav Svoboda tajit před médii těhotenství své ženy Pavly (40). Blesk ale tajemství odhalil! Poté se exprimátor rozpovídal o tom, jak se na miminko těší, zda bylo plánované, zda znají pohlaví dítěte, které se má narodit v říjnu.

Nebyl to problém

„Těším se moc! S ženou jsme se dohodli, že Adámek by měl mít sourozence. Teď v říjnu mu budou tři roky,“ začal popisovat Svoboda s tím, že těhotenství tedy bylo plánované. Blesku dokonce odpověděl na otázku, zda se mu podařilo potomka zplodit hned na první pokus… „No… Řeknu vám to asi takto. Nebyl s tím žádný problém,“ prohlásil po chvilce přemýšlení.

Rozdíl 42 let

Pohlaví miminka neprozradil - z jednoho jediného důvodu – sám ho totiž neví. „A ani ho nechci vědět. Necháme se překvapit. Jsem rád, že všechna vyšetření dopadla dobře a to mi ke štěstí stačí,“ pokračoval. Svoboda má s manželkou Pavlou už tříletého Adámka a z předešlých vztahů dceru (33), a dva syny (40, 42). „Adámkovi jsme to už sice řekli, že bude mít brášku, nebo sestřičku, ale je to pro něj těžko pochopitelné. Ještě mu to budeme muset vysvětlit,“ uzavřel Svoboda.

 

manolla1 ( 25. června 2013 18:39 )

Souhlasím s Vámi ....

manolla1 ( 25. června 2013 18:36 )

NJN. Když to říká .., šťastný otec-možná už i dědeček. V 69 letech se chlubit, že bude opět otcem, mi přijde nezodpovědné, atd. jako u mnohých dalších ... Chudáci dětičky - budou mít peníze, ale také brzy starosti s nošením kytiček na hřbitov!

jarypadlo ( 25. června 2013 13:33 )

Podobným rozsévačům by měl někdo-třeba Dr.Uzel vysvětlit jaá traumata pro své potomky uchystají jejich zplozením.Ale co kdo nadělá-primátorem byl psychiatr a bylo to na hlavu,potom gynekolog a bylo to na 3,14 a zbývá promátorem zvolit urologa!Neztopořeného! Tedy visícího mODroStraku!

mazd ( 25. června 2013 11:46 )

Není to dobře.Mě měl otec také pozdě, zemřel když mi bylo 9 r.Všechno bylo potom nanic...

jity ( 25. června 2013 11:39 )

Holt si dědek dělá vnoučátka sám. Hlavně aby dlouho vydržel a děti si ho ještě pamatovaly.

Zobrazit celou diskusi