Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šťastný exprimátor Bohuslav Svoboda: Oslavuje čerstvě narozeného syna Alexe!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: sch, tho - 
20. října 2013
22:20

Na první pohled vypadá jako zasloužený dědeček, ale opak je pravdou! Bývalý primátor Prahy Bohuslav Svoboda se ve středu stal hrdým tatínkem! S manželkou Pavlou se radují ze syna Alexe!

Ač dělí Bohuslava Svobodu od jeho manželky 42 let, nebáli se toho a rozhodli se pro miminko. „Život není jen politika. Ve středu 9. října odpoledne přišel na svět můj syn Alex. Jemu i mojí manželce se daří velmi dobře, oba jsou v pořádku a všichni si užíváme radostné chvíle,“ píše Svoboda na facebooku.

Svoboda dokázal tajit těhotenství své ženy před veřejností celých šest měsíců. Blesk ale před nedávnem tajemství odhalil. Pak se exprimátor rozpovídal.

Na první pokus

Podle exprimátora bylo těhotenství plánované. Blesku dokonce nedávno odpověděl na otázku, zda se mu podařilo potomka zplodit hned na první pokus… „No… Řeknu vám to asi takto. Nebyl s tím žádný problém,“ prohlásil po chvilce přemýšlení.

Rozdíl 42 let

Svoboda má s manželkou Pavlou už tříletého Adámka a z předešlých vztahů dceru (33), a dva syny (40, 42). „Adámkovi jsme to už sice řekli, že bude mít brášku, nebo sestřičku, ale je to pro něj těžko pochopitelné. Ještě mu to budeme muset vysvětlit,“ uzavřel Svoboda.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

popocatepetl ( 5. února 2014 13:04 )

Vyvdala nevlastního dvaačtyřicetiletého a čtyřicetiletého syna a třicetiletou dceru...

popocatepetl ( 5. února 2014 13:03 )

Vnučka, ne dcera.

popocatepetl ( 5. února 2014 13:01 )

Není vyloučeno, že exprimátor své tchyni dědečka už udělal! Nebo aspoň tatínka, tetu, nebo strýce.

popocatepetl ( 5. února 2014 12:59 )

To se nevylučuje. Pravnouče se bude tahat o plyšáky a kačera se svým prastrýcem, děti budou přebalovat svého strýce. Ovšem v tomto případě nikoliv v důsledku stařecké demence.

popocatepetl ( 5. února 2014 12:57 )

Původně si vyhlédl její maminku, kojila na vedlejší posteli vedle manželky, ale jak šel čas, taky se opotřebovala... Teď vážně: tihle blázni, kterým strach z blížící se smrti, poslední naděje ztopořeného ferdy (po viagře a pravidelných dávkách testosteronu) a ego vyrovnat se kolegům s mladšími manželkami, vymyzaly všechen rozum. Co to proboha dělají těm dětem, které ještě v pubertě zažijí ztrátu táty?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa