Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Volby se blíží: Zelení sprejují zdi, exprimátor hraje v klipu s nahými zadky!

Autor: INT, lm - 
15. října 2013
18:33

Předčasné volby se blíží nezadržitelným tempem a kampaně politických stran vrcholí. Každý hlas se počítá a tak na sebe politici chtějí upozornit jakýmkoliv způsobem. I proto můžeme vidět například lídra Strany zelených v ulicích sprejovat po zdech, nebo exprimátora Svobodu v parodii na Statečné srdce, která končí vystrkováním nahých zadků.

Opravdu se lídr Strany Zelených uchýlil k vandalismu? Ondřej Liška sice sprejoval po zdech, ale zcela podle stanov zelených, tedy ekologicky. Na zdi totiž nestříkal barvou, ale čistou vodou. Jeho nápisy tak ve skutečnosti vznikly omytím špinavých zdí a chodníků.

Zvolili jsme netradiční, ekologickou a levnou variantu k billboardům. Stačí vám k tomu dvě ruce, čistá voda a špinavá zeď nebo chodník, kterých je ve městech spousta. Na zeď přiložíte šablonu a vodou pod tlakem zeď umyjete. Na zašpiněné zdi pak zůstane obtisk Strany zelených s hesly: Je politika špinavá? Pojďme to změnit!“ vysvětlil Liška.

Svoboda ukázal voličům zadek

Straně ODS předvolební průzkumy příliš nelichotí, ba naopak se zdá, že jejich podpora před volbami klesá. Nejspíš i proto zkouší její kandidáti zaujmout, jak se dá. Ne vždy ale vykročí správnou nohou.

Své by o tom mohl povědět exprimátor Prahy Bohuslav Svoboda, který natočil videoklip stylizovaný do atmosféry filmu Statečné srdce. Video začíná motivační řečí velitele ke svým vojákům, mezi nimiž je i pan exprimátor. Končí však, zcela nepochopitelně, vystrčenými zadky.

Svoboda Právu vysvětlil, že spot vznikl asi před rokem pro festival mladého umění Český tučňák. "Nyní jsem ho aktualizoval na svých stránkách, abych upozornil na to, že politik není superstar.“ dodal. Později ale sporný videoklip raději ze svých facebookých stránek stáhnul.

joey21 ( 15. října 2013 23:09 )

NEZAPOMÍNEJME: http://nezavisly.com/politici-nam-lzou-aneb-sundejme-si-ruzove-bryle/

reeh ( 15. října 2013 22:09 )

A Kalouskovci vyhrávajjí ....... http://vtipy.netroof.eu/item/14910/my-nic-my-muzikanti/

petrusaa ( 15. října 2013 19:09 )

Je vidět,že voliči jsou ODS u P.r.d.e.l.e

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa