Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Rvačka dětí na pískovišti způsobila rozruch: Asi stovku lidí musela uklidnit policie!

Na sídlišti bylo pěkně rušno.
Na sídlišti bylo pěkně rušno.  (Autor: Facebook)
Autor: mok - 
23. června 2013
07:07

V Českých Budějovicích bylo na sídlišti Máj pěkně nebezpečno. Asi stovka lidí se tam do sebe pustila a slovně se urážela kvůli dětem, které se porvaly na pískovišti. Na místě musela zasahovat i deset policejních aut.

Obyčejná rvačka dětí na pískovišti přerostla v pouliční konflikt, při kterém muselo zasahovat deset policejních vozů. Vše přitom začalo, když se matka jednoho z dětí snažila potyčku uklidnit, tím ale rozčílila druhou maminku, která se svého dítěte zastala a začala sprostě nadávat.

U potyčky bylo rázem asi sto přihlížejících, kteří na sebe slovně útočili. Konflikt musela ukončit až policie. "Podařilo se nám situaci uklidnit a celou událost zdokumentovat," řekl serveru Tn.cz mluvčí policie Jiří Matzner.

Kromě lehkých oděrek se naštěstí nikomu nic nestalo a nebyla ani potřeba záchranná služba. Policie zatím nevyslechla, jelikož se na to účastníci ještě necítí.

abzk ( 24. června 2013 10:31 )

salto ( 24. června 2013 08:09 )

Zeman chce po událostech v Duchcově razantnější postup vůči holým lebkám. Kdyby byl razantnější postup proti cigošům, nemuselo by se postupovat proti holým lebkám. V tomto státě má větší práva a ochranu kdejaký lump než normální člověk

kostra5 ( 24. června 2013 07:47 )

Co se stalo, tady je diskuse, to mě opravdu překvapilo, čekala jsem, že jako vždy, tady nebude.

e.44 ( 23. června 2013 21:16 )

Laskavě se na mě přestaň Hofhans lepit. Pěknejch pár cikánů mě okolnosti přinutily srovnat. Zvládla jsem to na rozdíl od tebe bez vlastní úhony a zjednala si u nich respekt díky čemuž sme mohli žít nějaký čas v jejich blízkosti celkem v klidu.

krdasseneda ( 23. června 2013 21:03 )

mazejte už z toho pískoviště domů

Zobrazit celou diskusi