Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pavel (†24) se zabil, když ujížděl policii: Rodina chystá místo oslav svatby pohřeb

Autor: jp, mokk - 
21. června 2013
05:00

Místo oslav 28. výročí své svatby manželé z Přelouče prolévali slzy smutku na pohřbu svého syna Pavla M. (†24). Zemřel 8. června v noci po nárazu do zdi ve Valech poté, co prchal před policejní hlídkou.

Policisté pronásledovali auto, které v Heřmanově Městci nabouralo do zaparkovaného auta. Proč řidič nechtěl vyřešit drobnou nehodu na místě a raději prchal, není jasné.

Alkohol? Drogy?

Řidičák měl Pavel M. v pořádku. Mezi lidmi se proto nejčastěji hovoří o tom, že v pozadí tragédie mohl být alkohol nebo drogy, a proto se nechtěl nechat chytit policií. „To bude jasné až z výsledků znaleckých posudků, které mohou být až za měsíc,“ řekl Jozef Bocán z pardubické krajské policie. Spekuluje se však i o tom, že se mladý řidič během policejní honičky v otcově Felicii Combi zabil úmyslně.

Je totiž divné, že když při úprku vjel po vedlejší silnici do obce Valy na křižovatku ve tvaru T, tak nebrzdil, neodbočoval směrem domů do Přelouče, ale vjel rovně na chodník, za kterým je obvodová zeď. Do ní narazil a na místě zemřel.

„Na mě to proto dělá dojem činu sebevraha,“ řekl majitel areálu k pořádání trhů ve Valech, který lemuje nabouraná zeď.

eremita ( 23. června 2013 22:40 )

Hodně "slušných" lidí s IQ 0 a bez citu stále zůstává, řezáčku. Jestli byl ten kluk opilý? Magor je ten, kdo soudí a neví

meoradyc ( 21. června 2013 11:39 )

doufám že jednou prožiješ to co on a uvidíme jak se s tím vyrovná tvůj ptačí mozeček ;)

rezacek ( 21. června 2013 10:18 )

Rodičům útěchou budiž, že jejich synáček zvýšil bezpečnost silničního provozu. Od této chvíle ubyla z českých silnic jedna pojízdná rakev značky Felicia a jeden zfetovanej magor a opilec.

hulimihoukolen ( 21. června 2013 09:31 )

NO, aspon jedna dobra zprava, super.

31ani ( 21. června 2013 09:22 )

Pleskači opět vaří z vody

Zobrazit celou diskusi