Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Senior přiměl zloděje, aby sám na sebe zavolal policii!

Autor: sč, mokk - 
17. června 2013
05:25

Parádní kousek se podařil seniorovi (69) ze Zlína. Když načapal zloděje (27) v cizím zahradním domku, lískl ho dřevěnou latí po hlavě, zavřel uvnitř a přinutil, aby na sebe sám zavolal policisty.

Důchodce se v pátek před desátou večer vracel ze zahrádky v kolonii, když uslyšel řinčení skla. Vrátil se zjistit, co se kde děje. V chatce souseda Ladislava Kužely (64) byl zloděj. Dovnitř se dostal rozbitým oknem. Senior drobné postavy ho nejdříve přetáhl po hlavě dřevěnou latí. Poté ho zavřel uvnitř a přiměl ho, aby se mobilem sám udal. „Pane policisto, já jsem pachatel, vykrádám chaty. Pán mě zbil po hlavě palicí. Prosím, přijeďte. Pán říká, že mi měl dát víc,“ uslyšeli strážníci zoufalého lapku.

Odvážného zahrádkáře Blesk vypátral, chce ale zůstat v anonymitě. „Obdivuji ho, protože byla tma, nevěděl, kolik jich tu je. Zloděj ho prý prosil, aby ho pustil, že se tam udusí. Jenže co s darebákem. Škoda je za tisícovku, jde jen přestupek,“ řekl Kužela, pravidelný čtenář Blesku.

sores ( 17. června 2013 10:41 )

 Usekat pařáty jako ve středověku všem zlodějům! Normální je nekrást. Jenže to by půlka Česka chodila bez rukou,že.Je to česká mentalita, krást, lhát a podvádět. Každému národu je něco dáno, čechům krádeže, lhaní atd.

zasejedna ( 17. června 2013 10:37 )

neško by toho seniora pustit do parlamentu?

Xeen ( 17. června 2013 09:36 )

Senior měl štěstí, tihle poctiví sběrači železného šrotu obvykle útočí v tlupách a zezadu. Měl štěstí, že narazil na nezkušeného vlka samotáře.

adorator ( 17. června 2013 09:14 )

jen aby na to senior - hrdina nedoplatil. Rána do hlavy = ublížení na zdraví a zamknutí v chatce je jasný omezování osobní svobody.

dobrotka ( 17. června 2013 08:38 )

Omlouvam se, na fotce je majitel, ne pan, co chytil zlodeje.

Zobrazit celou diskusi