Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tady ještě Nečas líbal manželku před rodinnou Fabií: Teď budou dělit majetek!

Autor: poe, simao - 
12. června 2013
12:50

Jako správný Čech jezdí Petr Nečas vedle vládní limuzíny Fabií. A nežije si nijak nad poměry. Jen z bytu v Rožnově pod Radhoštěm se jeho rodina přestěhovala přece jen blíž úřadu vlády - do podnájmu v Praze-Modřanech. Nyní však bude skromný premiér majetek dělit. S manželkou Radkou, se kterou se tak vášnivě líbal u rodinné škodovky, se rozvádí.

Premiér Nečas oznámil, že podal soudní žádost o nesporný rozvod. Podepsala ji i manželka Radka. Co to nesporný rozvod je? Jde o rychlý rozvod, založený na dohodě manželů. Pokud soudu předloží smlouvy o majetku, případně o bydlení a výchově a výživě dětí, soud už nezjišťuje příčiny rozvratu.

Má to samozřejmě podmínky. Třeba tu, že manželství trvá alespoň rok. tady však problém určitě nebude. Nečasovi spolu byli 27 let. Další podmínkou je, že spolu manželé šest měsíců nežijí. O odluce od rodiny přitom Nečas informoval letos v lednu. A potvrdil spekulace, které se kolem jeho manželství točily již loni.

Dělení majetku

Nečase nyní také čeká dělení rodinného majetku. S manželkou Radkou má čtyři děti. Dva dospělé syny Ondřeje (26) a Tomáše (23) a nedospělé dcery Terezu (17) a Marii (10). Ty zůstanou s matkou Radkou. "Přičemž já se budu i nadále podílet na jejich výchově," uvedl Nečas v prohlášení.

S rodinou nejprve bydleli v paneláku v Rožnově pod Radhoštěm, odkud se v době, kdy se Nečas stal premiérem, přestěhovali do Prahy a v Modřanech si našli podnájem. Právě tady Radka Nečasová s dcerami nejspíš zůstane, zatímco premiér si najde spaní jinde.

Složí snad hlavu u své pravé ruky Jany Nagyové, která se už dlouho stará o chod jeho kabinetu, ale i Nečasovu vizáž, zdravou stravu během pracovních cest i výběr oblečení, včetně bot, košil a spodního prádla? Nečas za to Nagyovou ostatně velmi štědře odměnil - právě v jeho úřadu brala 190 tisíc.  Za to, že "dře i po nocích jako kůň," zdůvodňoval to Nečas.

frantiskacejkova ( 13. června 2013 23:19 )

Nazdar bazar! Teď se šíří po netu a mezi lidma nová forma přivýdělku, velice snadná na pochopení. Já si takto přivydělávám již od května a jsem tím fascinována. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak toho využívám na maximum. Čekujte Peterblog.wz.sk

buban ( 12. června 2013 18:23 )

A ktery je u Vas ten druhy? Cvetik-nebo pan domaci?

xxxx678 ( 12. června 2013 18:17 )

Celý minulý týden jsem vysekávala poklonu hasičům,jací jsou to frajeři...a nikdo mi na to neodpověděl...

buban ( 12. června 2013 18:14 )

Prosim, prosim-nevite, jaka je situace na Praze 6-ulice Okrouhla? Dik. Nemam cas si to v praci guglit.

buban ( 12. června 2013 18:05 )

Vas prispevek mozno chapat dvemi rozdilnymi zpusoby. Ktery je ten pravy?

Zobrazit celou diskusi