Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tragická srážka s náklaďákem: Řidička zemřela v autě, dítě odvezl vrtulník

Autor: hra - 
25. května 2013
16:04

K tragické dopravní nehodě vyjížděli dopoledne záchranáři na jihu Čech. Řidička mercedesu (37) se srazila s nákladním autem na sjezdu z dálnice u Chotovin na Táborsku. Zemřela na místě. Desetiletý chlapec skončil s poraněním hlavy v nemocnici.

Zdravotníci dostali hlášení o nehodě v 9.43 hodin. Na místo vyjely dvě sanitky a vrtulník. „Záchranáři se pokoušeli ženu oživit. Resuscitace ale nebyla úspěšná. Její zranění byla smrtelná,“ řekla mluvčí záchranářů Petra Kafková.

V kritickém stavu byl i desetiletý chlapec, který s řidičkou ve voze cestoval. „Měl těžké poranění hlavy. Chlapce se nám podařilo stabilizovat. Vrtulníkem jsme ho převezli na Traumacentrum nemocnice v Českých Budějovicích,“ dodala Kafková.

Podle prvních zjištění policie nedala zřejmě řidička přednost nákladnímu automobilu. Je to už druhé smrtelné zranění na jihu Čech za posledních 24 hodin. Podobnou havárii vyšetřovali policisté i u Českých Velenic, kde se srazil osobní vůz s kamionem. I v tomoto případě řidič (52) nehodu nepřežil.

 

miragt ( 28. května 2013 12:51 )

hey vy buzeranti tady co píšete tyto komentáře tuto ženu nemužete obvinovat z dopravní nehody moc dobře jí znám a vím jak tato žena byla moc opatrná R.I.P tetičko moje proč musel odejít tento človíček a ne nijaký *** jako ty to lidi tady co píšou píčoviny smrd by jsem přál možná tak vám a aby jijaký lidé se vysmívaly jaké by vám to bylo tohle neni žádá sranda dementi hey...... nijakej problem moc rád ho vyřídím okamžitě a hned.....

buban ( 25. května 2013 21:49 )

A k tomu jeste "skonicil" v nemocnici...

kdoasi ( 25. května 2013 19:17 )

Zatímco chlapi jezdí ohleduplně,pomalu a opatrně...jsi fakt vůl

vary ( 25. května 2013 18:44 )

Ani mě to nepřekvapuje. Ženský jezdí jako krá.vy.

japos22 ( 25. května 2013 16:17 )

No je to tragédie V půměru 2 mrtví denně u nás na silnicích

Zobrazit celou diskusi