Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenec s mačetou pořád utíká: Policistu na motorce srazil autem a ujel!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: psch, ČTK - 
23. května 2013
10:54

Po nebezpečném, mačetou ozbrojeném šílenci, pátrá policie po celé České republice. Po úterní patnáctikilometrové honičce, kdy srazil policistu na motorce a definitivně ujel, je na útěku.

"Policisté muže zastavili při běžné dopravní kontrole," uvedla mluvčí. Snažil se ale ujet, najížděl na policisty a pronásledujícího policistu na motocyklu autem vytlačil do příkopu. "Strážník mu vystřelil na pneumatiku," dodala mluvčí. Přesto se policistům v úterý muže zadržet nepodařilo. Do pátrací akce zapojila i vrtulník.

Hledaný jednačtyřicetiletý Luděk Šimovič, který má trvalé bydliště v Teplicích, má podle policie pořezanou ruku, proto jí má obvázanou. Měří asi 180 centimetrů, má vyzáblou postavu a propadlý obličej. Často nosí čepici s kšiltem.

"Na hledanou osobu je vydán předběžný souhlas se zadržením Okresním soudem v Litoměřicích pro majetkovou trestnou činnost," uvedla policie. Šimovič je v pátrání už podruhé, v roce 2009 podle Teplického deníku nenastoupil do vězení.

doktorsafranek ( 23. května 2013 13:27 )

Pane Kajmane.ŽE se bojíme otevřít když je někdo za dveřma, tak to už dlouho.Takových 5 let. Já si myslím, že policie by měla necbhnat na pomkoji řidiče a prostitutky a honit takovéhle narušitelre. Vždyt jsou placeni z našch daní, tedy ze stát. rozpočtu

zadnice ( 23. května 2013 12:58 )

To má policie z toho, že nestřílí rovnou do grázlů!!! Humanita musí stranou a trest smrti musí být navrácen do českých zákonů!!!

rezacek ( 23. května 2013 11:25 )

Policajt mu neměl střílet na pneumatiku, ale na hlavu. Dnes je výročí dopadeni Bonnie a Clyda. Víme všichni, jak to dopadení tehdy dopadlo - neměli bychom se konečně inspirovat? Policie na jedné straně buzeruje babku, co nesebere hovínko po psovi, na druhé straně takováhle hovada jim unikají.

Zobrazit celou diskusi