Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy zažívají vrcholný orgasmus: Při čtení své oblíbené knihy! Podívejte se

Ženy zažívají orgasmus v přímém přenosu
Ženy zažívají orgasmus v přímém přenosu  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch - 
13. května 2013
21:17

VIDEO: Zajímavý pokus, několik různých žen a oblíbená kniha. Přesně takový se naskytne pohled divákům, kteří si pustí videa natočená fotografem Claytonem Cubbitem. S přibývajícími minutami se ale stupňuje napětí, vedle šeptaných souvětí se z úst žen linou i hlasité vzdechy... Kdo v tom má prsty?

Fotograf Clayton Cubbit vytvořil neobvyklý projekt. Není to žádné porno a přesto je to mnohem víc vzrušující než ty nejdrsnější scény, na jaké diváci filmů pro dospělé mohou být zvyklí.

Na videu žena sedí u stolu a čte si svou oblíbenou knihu. Postupně se jí mění hlas, který jí sem tam vynechává, vydává jemné povzdechy a jemně sebou škube, některé dívky dokonce i celé vibrují.

Atmosféra diváka vtáhne do děje, z obrazovky na něj doslova střílí záblesky erotiky. Jeden by se neuhlídal a začal u monitoru vydávat jemné povzdechy sám.

Ale není to tak, jak to na první pohled vypadá. Mohlo by se zdát, že orgasmus vyvolá samotné čtení knížky. Ve skutečnosti ale pod stolem sedí fotografova asistentka a ženy stimuluje vibrátorem. Hysterická literatura, jak fotograf projekt pojmenoval, tak dostává reálné tvary.

Stoya

Alicia

Danielle

Stormy

Teresa

Solé

Amanda

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:31 )

Zdarec. Letos koluje po internetu unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - skvělá i pro maturanty Já si takto přivydělávám již od května a penízky přibývají.. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak jsem vděčná za každé přilepšení Je to z návodu Peterblog.wz.sk

monza ( 14. května 2013 07:56 )

Být pod tím stolem "decathlon a spol",míněno zdejší úchylové, tak by jim rozmlátili tím robertkem kolena.Ti kašpaři by nevěděli k čemu že to slouží!

Zobrazit celou diskusi