Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neodolatelný mafián z věznice v Baltimoru: Oplodnil už 4 bachařky!

Budova věznice v Baltimoru, kde měl Tavon White "luxusní dovolenou".
Budova věznice v Baltimoru, kde měl Tavon White "luxusní dovolenou".  (Autor: archiv Blesku)
Autor: pk, lm - 
26. dubna 2013
20:58

Hned třináct dozorkyň věznice v americkém Baltimore bylo obviněno ze spolupráce s vězněnými zločinci. A čtyři z nich měly k šéfovi vězeňského gangu tak blízko, že z toho přišly až do jiného stavu!

Čtyři roky Tavona Whitea za mřížemi nepřipomínaly vůbec trest za pokus o vraždu, za který byl odsouzen. Ve vězení byl totiž skutečným pánem a dělal si, co chtěl. Navíc mu posluhovaly i samotné dozorkyně!

Dozorkyně ho zbožňovaly a dvě si dokonce nechaly na tělo vytetovat jeho jméno! Tavonovi a jeho kumpánům vedle sexu dodávaly taky drogy a mobily. Gang tak mohl zpoza mříží čile obchodovat s kradeným zbožím, které shromáždili komplicové. Včetně vozů mercedes a BMW, ve kterých jezdily i bachařky.

Celkem třináct dozorkyň, sedm spoluvězňů a pět dalších lidí bylo obžalováno za zločinné spolčení, držení a distribuci drog a praní špinavých peněz. Všem teď hrozí velmi přísné, až 20leté tresty!


hofihofi ( 27. dubna 2013 02:32 )

Nez by ses na něco ty troubo zmohl, tak by te roznýtoval o zed! Jinak rikal mi jeden znamej, nas kriminalmik, ze v base mel vic zenskejch nez venku, staci mit jen prachy ale venku a venku je dat bacharum, mimo veznici.

horstfuxteleshop ( 26. dubna 2013 22:15 )

až bych mu zmr.dovi dal jednu pěstí, tak by ty spadlý víčka narovnal, ko.kot černej

cityjail ( 26. dubna 2013 21:26 )

No bóže-dostaly chuť na černou klobásu

vonamula ( 26. dubna 2013 21:20 )

negřice na negra sedá ...

Zobrazit celou diskusi