Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsné video: Bachaři nastříkají vězni pepřák do obličeje a bezdůvodně ho mučí

Další skandál v Americe - vězně naprosto bezdůvodně dvacet minut mučili, do obličeje mu nastříkali pepřový sprej
Další skandál v Americe - vězně naprosto bezdůvodně dvacet minut mučili, do obličeje mu nastříkali pepřový sprej  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch - 
26. března 2013
17:41

Další skandál v Americe! Do tamních médií uniklo drsné video, na kterém bachaři naprosto nesmyslně mučí jednoho z vězňů. Na případu je ještě otřesnější fakt, že úřady případ nechává poměrně klidné.

Z obyčejného ošetření zraněné ruky se stává hotové peklo. Vězně Paula Schlossera těžkooděnci poutají k židli a odváží do další místnosti, kde mu stříkají pepřový sprej do obličeje, dalších asi dvacet minut ho mučí.

A co je ještě absurdnější – jakmile „výslech“ skončí, ošetří mu ruku a dalších 20 minut ho nechají téměř bez dozoru. Nejspíš to nebude tak obávaný zločinec, jak si „zprvu mysleli“.

Kapitána Shawna, který celému zásahu velel a držel v ruce onen slzný sprej, na 30 dní suspendovali. Nejspíš mu tak celý incident projde, jako by se nic nestalo.

Video uniklo z nápravného centra Windham v americkém Maine do médií minulý týden. Aféru zveřejnil týdeník Maine Sunday Telegram, od té doby případ řeší úřady. Ale! Zabývají se tím, jak video uniklo, nikoliv tím, co na něm je!

majane ( 28. března 2013 19:37 )

a tak to má být

majane ( 28. března 2013 19:36 )

scout13, souhlasím s tebou

majane ( 28. března 2013 19:35 )

lavwpolo, hoď se do klidu, kdybys rozumněl tomu, co tam říkají, asi bys mluvil(a) jinak. Nebo kdyby ublížil někomu z tvých blízkých, to stoprocentně!!

majane ( 28. března 2013 19:31 )

kriminál není pionýrskej tábor, efekt musí být takový:,, už se tam nikdy nesmím vrátit, takže budu žít spořádáným životem,,. Tomu vězni to patřilo, v lochu prostě musí ,,poslouchat, držet hubu a krok. To byl, je a doufám, že bude smysl kriminálu. Mimochodem u nás se to úředně nazývá Nápravně výchovné zařízení, proč asi?

scout13 ( 27. března 2013 19:48 )

On na videu napadl ty policisty tim ze je poplival. Ma hepatitis C a slina v oku te muze nakazit. Vezli ho na osetreni, protoze se sam zranoval. Mne by jsi tam tezko videl sedet, protoze nedelam zasadne loupezne prepadani za ktere on dostal sedm let. Dodival jsem se na video a practicky cele video jen cekali az se uklidni a pak mu sundali hadr proti plivani. Jak tady nekdo psal, na ulici asi strasny frajer ale pozdeji pak tady brecel a slibuje ze uz nikdy plivat nebude a ze bude delat jen dobrotu atd. A pak ho nechali osetrit. Co je na tom za muceni?? Ze stali okolo neho a drzeli ho za ruce? Ten spray si vykoledoval sam. Prirovnat to k minulemu rezimu je to asi jako kdyby ve stejnem smyslu zarval: "Nesahejte na mne s tema zmr.. komunistickejma prackama". Asi by mu dali vic nez spray do huby (a pravem). Myslim, ze ztracis dost prav, kdyz te chytnou loupit nebo vrazdit.

Zobrazit celou diskusi