Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hloupí Američani si pletou Česko a Čečnu: Vybombardujeme vás!

Autor: šim - 
19. dubna 2013
16:32

Dva teroristi, kteří mají na svědomí krvavé útoky na bostonský maraton, jsou bratři čečenského původu. Někteří Američané, kteří mají o Evropě jen velmi mlhavé představy a v lepším tuší, že leží někde za oceánem, na internetu vyhlašují válku České republice!

Vybombardujme Českou republiku, ať už leží, kde leží,“ napsal na Twitter uživatel s nickem MoronWatch. „Sakra, ti bastardi jsou z České republiky,“ zní další příspěvek. „A co teď, vyhlásíme válku České republice?“ ptá se J. P. Schiavo.

Zdá se neuvěřitelné, jaké úrovně (ne)dosahují Američané, kteří vůbec netuší, kde leží Česko a že existuje něco jako Čečensko. „Co Amerika kdy udělala České republice. Kde vlastně leží Česká republika. Smažte se v pekle, teroristi,“ přidal rozzuřený příspěvek Sam Elliott.

Američané na Twitteru vyhlašují válku České republice Američané na Twitteru vyhlašují válku České republice | Twitter

Česko nepatří sice mezi světové velmoci, ale několik mezinárodně známých osobností či komodit přeci jen máme. Nehledě na to, že jeden z nejznámějších Čechů, Jaromír Jágr před pár týdny přestoupil do Bostonu, kde sází jeden gól za druhým za klub Boston Bruins.

Následující video z americké obdoby show Nikdo není dokonalý dokládá, jak na tom běžní Američané s vědomostmi tak zhruba jsou. Fidel Castro je prý zpěvák, hlavním náboženstvím v Izraeli je islám, buddhističtí mniši jsou prý katolíci a prezidentem Al-Kaídy je Jásir Arafat, to ví přeci každý...

inqizitor ( 21. dubna 2013 03:23 )

vždyť si taky z východu ty bouráku

ropuchaninka ( 20. dubna 2013 23:14 )

Tak to je velmi povrchna analyza.USA este pred Druhou svetovou vojnou velmi pomahala Ceskej republike--mozno este pred Masarykom--nie som historik.Po vojne americke lieky, potraviny,mlieko pre miminka,cukratka a vsetko mozne v UNRA konzervach..Takze Cesi vedeli kde a kdo USA je ze?????Ja neviem o tom ze by v USA niekto jazdil na ceskom aute,pouzival cesku TV/radio,holiaci strojcek alebo mobilny telefon alebo jedol z Mac Chechalda!!!!!!.....Ak je to inak prosim upozornite ma rad sa poucim...Jednoducho chcem povedat ze Cesko nie je podstane pre Americana absolutne nicim.....Takze nezajem....asi tak.....nie hlupost......

isab ( 20. dubna 2013 21:23 )

tak to je hustý,doufám ,že jim to někdo vysvětlí kdo je kdo ha ha ,třeba Jarda Jágr

maximillian ( 20. dubna 2013 18:55 )

maximillian ( 20. dubna 2013 18:53 )

156 je akorat tak tvoje VAHA ty hnupe

Zobrazit celou diskusi