Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Masakr v Bostonu: Na ulici chaos a bolest, atentátník v klidu odchází ze scény

Autor: psch - 
19. dubna 2013
15:40

Chaos, bolest, zděšení, panika – to zachycuje snímek z ulice po výbuchu v Bostonu, při kterém zemřeli tři lidé, a dalších 180 jich bylo zraněno. Ale to není vše. Na fotce je vidět ještě něco. Lépe řečeno někdo. V naprostém klidu z místa činu odchází jeden z atentátníků!

Bombový útok provedli dva čečenští bratři. V pondělí nastražili výbušniny v cílové rovince maratonu. Exploze zabila tři lidi, dalších 180 jich zranila. Od té doby po nich pátrali. Dnes se policii podařilo jednoho z nich zastřelit.

Devatenáctiletý Džochar Carnajev, druhý z bratrů, je stále na útěku. Policisté vynakládají veškeré úsilí na to, aby ho dopadlo. Živého či mrtvého. Hlavně, aby nebezpečnému šílenci zabránili v dalším násilí.

V klidu odchází

Na fotografii je vidět bolest, strach, panika, zděšení... To ale nijak nerozhodila Džochara (na fotce vlevo v bílé kšiltovce) v klidu odchází ze scény. Policie už veřejnost varovala, atentátník je ozbrojený a nebezpečný. Pátrá po něm FBI i SWAT.

hiawatha ( 20. dubna 2013 19:46 )

Vetsina Americanu opravdu ZNA byvale Ceskoslovensko. Kdyz jim ale reknes "Cesko", tak jsou ztraceni a nevedi. To uz spis budou v obraze, kdyz jim reknete Bohemia. Slovensko si pletou zase se Slovinskem. Za to muzeme podekovat Klausovi a Meciarovi. Ceskoslovensko je tu pomerne zname a velmi popularni hlavne diky nasim sportovcum Lendlovi, Navratilove a Jagrovi. Ale take doktor Pomahac je velmi znamy. Pilsner Urquel se tu prodava temer v kazdem obchode a mnoho lidi, obzvlaste mladych, zna Prahu, byli tam nebo je to aspon jejich sen. Farmari znaji Zetor a temer kazda zena touzi mit doma brousene sklo - Bohemia Glass. Ale to je stejne, jako by nekdo po nas chtel vyjmenovat vsechny staty Afriky nebo Asie. Pamatujete si je? Ja se priznam, ze ne. Navic se nazvy neustale meni. Kdo by si to vsechno mel pamatovat, ze?

hiawatha ( 20. dubna 2013 19:35 )

Pravdou je, ze ten cernobily batoh uz nema. Ten zustal na zemi za Martinem. A taky, ze uz tam neni ten jeho bracha. Jejich teta z Toronta se nechala slyset, ze to bylo prvni, co ji prislo divne - ze jdou za sebou a ve vetsim odstupu. Pokud ti dva nekam sli spolu, tak byli vzdy v blizkosti a vedle sebe. Zas tak tesno tam nebylo. Dalsim faktem je, ze pokud by to byli slusni a nevinni kluci, kde by tak okamzite ziskali takovy pocet zbrani, streliva a vybusnin. Pokud byli opravdu nevinni a meli ciste svedomi, proc se neprihlasili stejne, jako ten mladik, co po nem patrali? Misto toho se znovu ozbrojili a sli prepadnout nonstop obchod. A pak ta prestrelka, kde zabili toho starsiho, ta byla az pote, co on popravil skrze okno mladeho policistu sediciho v aute. Nevim, proc se tu siri teorie, ze to na ne nastrazila FBI - to je docela dost husta kra.vovina.

domez90 ( 19. dubna 2013 19:36 )

No jo něco se stane v USA a všichni se můžou podělat... Ale že je každý den v Sýrii apod mučeno, zabito, nebo uneseno tolik lidí to média mlčí o tom nikdo vědět nesmí co

reknirmareno ( 19. dubna 2013 18:19 )

Presne! Ten je z toho chaosu dokonce vysmaty.

12356 ( 19. dubna 2013 16:52 )

Ale americti demenit jsou proti tovji kobyli demenci naproste nuly, ty kobyli sraccko

Zobrazit celou diskusi